Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA GUÀRDIA CIVIL DENUNCIA DOS VEÏNS DE TARRAGONA PER LA CAPTURA DE CADERNERESLa Guàrdia Civil denuncia dos veïns de Tarragona per la captura de caderneres

06/09/2014
Les aus utilitzades van ser lliurades a un centre veterinari

La Guàrdia Civil de Tarragona, ha denunciat a dos veïns de Tarragona, de 63 i 28 anys, per haver capturat caderneres amb xarxes artesanals dins d’un vedat privat de la localitat de Vilabella.

Els fets van succeir dijous al matí en el vedat privat de caça de Vilabella, a la zona coneguda com a Tros d’en Rull, quan el guarda rural va localitzar dues persones en terreny obert amb diverses caderneres utilitzades normalment com a reclams d’aus.

Una vegada en va tenir coneixement la Guàrdia Civil, es van desplaçar fins a la localitat a fi de comprovar els fets, després d’inspeccionar el terreny els agents van trobar instal·lades dues xarxes abatibles de fabricació artesanal, així com cinc gàbies amb caderneres vives com a reclam. Les espècies que es capturen, depenent de les seves característiques, es podrien posar a la venda al mercat il·legal per un valor que rondaria els deu euros la unitat. En una jornada es podien arribar a capturar fins a 50 exemplars. Els autors han estat denunciats davant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat, per infringir diversos conceptes de la normativa relacionada amb la protecció d’animals.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar