Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

SANTA EULÀLIA COL·LABORARÀ AMB ELS CAÇADORS A L’HORA DE FER BATUDESSanta Eulàlia col·laborarà amb els caçadors a l’hora de fer batudes

11/07/2014

L’Ajuntament de Santa Eulàlia i la Societat de Caçadors del municipi han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració a través del qual el consistori es compromet a donar suport administratiu als caçadors a l’hora de preparar les batudes, a fer-ne difusió a través dels mitjans de comunicació locals, a explicar el paper dels caçadors per controlar la població de senglars o a col·laborar a l’hora de tallar camins per evitar possibles accidents amb vehicles, vianants o ciclistes a través de la Policia Local. Els caçadors, per la seva banda, també impulsaran temes com la formació i la informació de les seves activitats cap a la Policia Local i els Agents Rurals.

L’objectiu de tot plegat és treballar de manera conjunta amb els problemes que provoquen els senglars a pagesos del municipi. També per reduir el risc d’accidents en alguns punts de la carretera de Lliçà d’Amunt a Bigues o de la carretera de Granollers a Caldes, on acostumen a travessar els porcs salvatges. “És sabut que cada vegada hi ha més senglars i cal ser més efectius”, constata Cristina Fígols, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament. “Estem contents amb l’acord”, assegura Joan Guillamon, president de la Societat de Caçadors de Santa Eulàlia. El conveni té una vigència d’un any però es pot anar renovant.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar