Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MÉS DE 80 PERMISOS PER ABATRE CONILLS PER DANYS A L’AGRICULTURAMés de 80 permisos per abatre conills per danys a l’agricultura

08/07/2014

El departament d’Agricultura ha concedit més de 80 permisos des de principi d’any per abatre conills fora del període hàbil de caça, a fi de reduir la població d’aquesta espècie allà on la seua excessiva proliferació es tradueix en danys per a l’activitat agrícola. Segons dades de la conselleria, la major part d’aquestes autoritzacions, un total de 28, es concentren a la comarca del Segrià. El segueix de prop l’Urgell, amb 24, mentre que n’hi va haver 13 al Pla d’Urgell. A la Segarra hi ha hagut mitja dotzena de sol·licituds, les mateixes que a la Noguera, mentre que s’han demanat cinc permisos especials a les Garrigues.

La concessió de permisos especials per caçar fora de temporada se suma a una temporada de conills més llarga al pla de Lleida, que passa de quatre mesos a sis i a mig a partir del 12 d’octubre a les comarques de les Garrigues, el Segrià, el Pla d’Urgell i de l’Urgell.

D’altra banda,Agricultura ha posat en marxa la sol·licitud de permisos per abatre senglars en els mesos d’estiu a través d’internet.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar