Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FIRA DEL CAÇADOR DE MÓRA D’EBRE CANVIA DE DATES I TORNA A ATRAURE L’INTERÈS DEL SECTORLa Fira del Caçador de Móra d’Ebre canvia de dates i torna a atraure l’interès del sector

13/06/2014
L’any passat, la fira no es va celebrar a causa del poc interès que generava la seua organització durant el mes de setembre

Després que l’any passat no se celebrés Cazafir, la societat la Caçadora i l’Ajuntament de Móra d’Ebre van acordar avançar el certamen, que abans se celebrava al setembre. D’aquesta manera s’ha aconseguit tornar a atraure l’interès del sector, que al setembre ja es troba immers en plena campanya de caça.

La zona de l’Aubadera va tornar a omplir-se de gent aquest cap de setmana per celebrar la 26a edició de Cazafir, la Fira del Caçador de Móra d’Ebre. Després que l’any passat no se celebrés a causa de la poca afluència de persones que generava el certamen, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la societat la Caçadora van reunir-se i van decidir avançar-ne la celebració al juny.

D’aquesta manera, el certament s’anticipa a l’inici de la temporada de caça d’algunes espècies com el porc senglar i atrau l’interès dels aficionats amb molta més facilitat. “Vam veure que, al mes de setembre, molts caçadors ja havien començat la temporada del porc senglar i, per tant, ja s’havien equipat prèviament amb tot el que necessitaven”, assegura el president de la Caçadora, Joan Serra. Per això, mitjançant un acord amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre, es va decidir anticipar-se a la temporada, un fet que ha donat bons resultats enguany.

Entre els actes més destacats d’aquesta edició, cal destacar diverses demostracions de vehicles 4x4 i l’exhibició de gossos d’atura, gossos de mostra i també de gossos de rescat en un acte que va anar a càrrec dels Bombers de la Generalitat.

Dissabte també va destacar l’elaboració d’escultures amb motoserra i la dotzena mostra de cuina de caça.

A més a més, durant tot el dia, una trentena d’expositors va mostrar els seus productes relacionats amb el món de la caça i també hi va haver diversos aparadors de gossos de caça.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar