Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

VICTÒRIES DE SALVADOR PÉREZ, FERRAN MANZANO I TEREZINHA PEREIRA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FIELD TARGETVictòries de Salvador Pérez,  Ferran Manzano i Terezinha Pereira al Campionat de Catalunya de Field Target

Victòries de Salvador Pérez,  Ferran Manzano i Terezinha Pereira al Campionat de Catalunya de Field Target

Victòries de Salvador Pérez,  Ferran Manzano i Terezinha Pereira al Campionat de Catalunya de Field Target

Victòries de Salvador Pérez,  Ferran Manzano i Terezinha Pereira al Campionat de Catalunya de Field Target

Victòries de Salvador Pérez,  Ferran Manzano i Terezinha Pereira al Campionat de Catalunya de Field Target

17/04/2023
Els terrenys de l’APC de la SC de Borges Blanques van acollir aquest diumenge la segona edició d’aquesta competició autonòmica, que es va desenvolupar amb total normalitat, en una jornada on la dificultat tècnica del recorregut i el vent van posar a prova

El passat diumenge 16 d’abril els terrenys de l’Àrea Privada de Caça de la Societat de Caçadors de Borges Blanques van esdevenir el fantàstic marc per a la celebració de la segona edició del Campionat de Catalunya de Field Target a les modalitats de Pistó i PCP, organitzat per la Federació Catalana de Caça amb el suport de l’Associació de Field Target Ponent, la Representació Territorial de la FCC a Lleida i la pròpia Societat de Caçadors de Borges Blanques i l’Ajuntament de la capital de les Garrigues.

 

La competició, classificatòria per a l’estatal (que es durà a terme el 3 i 4 de juny), va esdevenir una dura prova per al conjunt de tiradors/es congregats, que es van enfrontar a un recorregut molt tècnic i força exigent, encarà més complicat  per la presència del fort vent.

 

El recorregut presentat va estar format per 25 carrers, 50 dianes, amb dos carrers de posició forçada de genolls i dos de posició forçada de peu. Sens dubte, molt exigent amb dianes en distàncies i orientacions molt diverses i gairebé al límit i amb el vent, present durant tota la competició,  afegint dificultat als conjunt de participants. Aquest recorregut es va dividir en dos sectors: el primer del carrer 1 al 16, molt pla, però amb una disposició que obligava al canvi de postura en cada diana. Després, un altre sector del carrer 17 al 25 amb una conca que disposava les dianes en la llarga distància o en la obaga, però totes exposades al vent lateral i algunes amb ratxes d’intensitat molt variable.

 

Amb tot això, el resultat final va ser baix per sota de les 40 dianes, clar exemple de la dificultat que representava la disposició i el fort vent present. La màxima puntuació de la competició les 35 dianes de Salvador Pérez; la mitjana es va situar al voltant de les 25-30 dianes, una clara mostra de la dificultat de la competició.

 

Tret d’algunes complicacions per les dianes i les cordes que el dia abans van estar esposades a un vent molt fort, tota la competició es va desenvolupar amb molta normalitat, llevat d’una diana que es va eliminar pel seu funcionament defectuós.

 

Pel que fa al resultat del campionat, destacar l’actuació de Salvador Pérez, un dels “veterans” de la competició, però que va demostrar trobar-se en plena forma tancant la seva participació amb 35 dianes, gràcies a les quals es va proclamar Campió de Catalunya de PCP, per davant d’Alejandro Torreira i Juan Carlos Cobo. D’altra banda, Ferran Manzano, va pujar al més alt del pòdium a la modalitat de Pistó, acompanyat per Guillem Casas, en segona posició. En dones, la competició va comptar amb  percentatge important de participació femenina, i Terezinha Pereira, amb 29 dianes, va obtenir el títol de Campiona de Catalunya de FT – PCP dones, seguida de Soledad Velilla i Silvia Cano (segona i tercera respectivament, després d’un desempat). En la competició de veterans triomf per a Salvador Pérez, seguit de Jordi Palacio i Soledad Velilla.

 

 

Una gran jornada competitiva i tot un plaer gaudir de la presència dels tiradors/es participants en la competició. Des de la Federació Catalana de Caça, Representació Territorial de Lleida i l’Associació FT Ponent el nostre reconeixement per a tots/es els competidors/es i jutges de la prova; així com el nostre més sincer agraïment a tots els col·laboradors, patrocinadors i empreses per fer possible la celebració d’una manera tan exitosa aquesta competició. Menció destacada per l’ajuntament de Les Borges Blanques, per la seva disposició i facilitats ofertes, especialment a la seva regidoria d’esports i el cos de policia local.

 

http://www.espinamaquinaria.com

https://www.decoraciotarros.es

https://unpocodeoxido.com

https://tallersggb.net

https://www.carabinasyvisores.com/

https://unpocodeoxido.com

https://www.armeriaalberto.es

http://prohabitec.com/es

https://www.gamo.com

 

 

Classificació final

 

Campionat Catalunya Field Target - PCP

1ª Salvador Pérez 35 dianes

2ª Alejandro Torreira 34 dianes

3ª Juan Carlos Cobo 33 dianes

 

Campionat Catalunya Field Target – Pistó

1ª Ferran Manzano 24 dianes

2ª Guillem Casas 15 dianes

 

Campionat Catalunya Field Target – Dames

1ª Terezinha Pereira 29 dianes

2ª Soledad Velilla 20+1 diana en desempat

3ª Silvia Cano 20 en desempat

 

Campionat Catalunya Field Target – Veterans

1ª Salvador Perex 35 dianes

2ª Jordi Palacio 27 dianes

3ª Soledad Velilla 20 dianes

 

Competició oberta - PCP

1ª Salvador Perez 35 dianes

2ª Alenadro Torreira 34 dianes

3ª Juan Carlos Cobo 33 dianes

 

Competició oberta –Pistó

1ª  Ferran Manzano 24 dianes

2ª Francisco Marín 22 dianes

3ª Guillem Casas 15 dianes

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar