Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CURS D'HABILITACIÓ DE JUTGES AUTONÒMICS A LES DISCIPLINES DE FIELD TARGETObertes les inscripcions per al curs d'habilitació de jutges autonòmics a les disciplines de Field Target

07/02/2023
La localitat lleidatana de la Granja d’Escarp acollirà el dissabte 4 de març aquest seminari organitzat amb l'objectiu de formar jutges per a les disciplines de Field Target i Hunter Field Target.

Aquest curs està adreçat a jutges federats d’altres disciplines, així com a qualsevol tirador/a federat/da amb interès en el Field Target, que desitgin obtenir l’esmentada habilitació per participar a les corresponents proves esportives.

 

Per aconseguir aquesta habilitació caldrà que els assistents a la jornada formativa superin tant les proves teòriques com les pràctiques. La jornada començarà a les 10.00 hores del matí amb la presentació del curs, que donarà pas a tot un seguit de continguts teòrics relacionats amb el Reglament General de les Competicions i normes tècniques de Field Target. A les 13.00 es durà a terme la prova tècnica i una hora després, a les 14.00 h, la pràctica.  

 

Aquest curs, impulsat per la Federació Catalana de Caça amb la col·laboració de la Representació Territorial de la FCC a Lleida,  també està obert a la participació de tiradors i tiradores federats/des, familiaritzats amb el Field Target,  que vulguin ampliar els seus coneixements sobres les normes tècniques d’aquesta modalitat i la seva última actualització. Aquests participants no necessitaran passar les proves teòrico-pràctiques.

 

Per participar en aquesta jornada formativa caldrà formalitzar la inscripció abans del 26 de febrer

 

Per obtenir més informació sobre el seminari clica aquí

 

Per formalitzar la teva inscripció clica aquí

 

Més informació:  fieldtarget.catalunya@gmail.com

 


 

Abiertas las inscripciones para el curso de habilitación de jueces autonómicos en las disciplinas de Field Target

 

La localidad leridana de la Granja de Escarp acogerá el sábado 4 de marzo este seminario organizado con el objetivo de formar jueces para las disciplinas de Field Target y Hunter Field Target.

 

El curso está dirigido a jueces federados de otras disciplinas, así como a cualquier tirador/a federado/a con interés en el Field Target, que deseen obtener dicha habilitación para participar en las correspondientes pruebas deportivas.

 

Para conseguir esta habilitación será necesario que los asistentes a la jornada formativa superen tanto las pruebas teóricas como las prácticas. La jornada empezará a las 10.00 horas de la mañana con la presentación del curso, que dará paso a una serie de contenidos teóricos relacionados con el Reglamento General de las Competiciones y normas técnicas de Field Target. Alrededor de las 13:00 se llevará a cabo la prueba técnica y una hora después, a las 14:00 h, la práctica.

 

Este curso, impulsado por la Federación Catalana de Caza con la colaboración de la Representación Territorial de la FCC en Lleida, también está abierto a la participación de tiradores y tiradoras federados/as, familiarizados con el Field Target, que quieran ampliar sus conocimientos sobre las normas técnicas de esta modalidad y su última actualización. Estos participantes no necesitarán pasar las pruebas teórico-prácticas.

 

Para obtener más información sobre el seminario clica aquí

 

Para participar en esta jornada formativa será necesario formalizar la inscripción antes del 26 de febrero


Para formalizar tu inscripción clica aquí

 

Más información: fieldtarget.catalunya@gmail.com

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar