Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

PROGRAMA D'ACTES DE LA 26A EDICIÓ DE CAZAFIR 2014, FIRA DEL CAÇADOR DE MÓRA D'EBREPrograma d'actes de la 26a edició de Cazafir 2014, fira del caçador de Móra d'Ebre

Programa d'actes de la 26a edició de Cazafir 2014, fira del caçador de Móra d'Ebre

02/06/2014

Els dies 7 i 8 de juny tindrà lloc la 26a edició de Cazafir 2014, fira del caçador de Móra d'Ebre, al paratge natural de l'Aubadera, vora el riu Ebre. El certamen, un dels més veterans de Catalunya de la seua especialitat, l'organitza la societat de caçadors Caçadora de l'Ebre, de Móra d'Ebre. El programa d'actes és el següent:

DISSABTE DIA 7 DE JUNY DE 2014

9:30 h. Cazafir obre les seves portes del recinte firal, així com dels seus estands i serveis, a tots els visitants. Servei de bar al propi recinte a preus econòmics.

10:30 h. Inici de les activitats que es podran realitzar a la fira (tir virtual, tir amb carabina d'aire comprimit, tir amb arc, paint-ball real, passejades amb ponis, atraccions infantils, ?).

11:30 h. Exhibició de gossos de mostra (guatlla) i podencs (conill).

12:00 h. Demostració de vehicles 4×4, patrocinat per Excavacions Hernández de Móra d'Ebre.

12:30 h. Exhibició de talla d'escultures amb motoserra, patrocinat per Tallers Gon-Gar, S.L. de Benissanet, amb la col·laboració amb motoserres Stihl.

16:00 h. Demostració de vehicles 4×4, patrocinat per Excavacions Hernandez de Móra d'Ebre.

17:00 h. Exhibició de gossos de mostra (guatlla) i podencs (conill).

18:00 h. Exhibició de talla d'escultures amb motoserra, patrocinat per Tallers Gon-Gar, S.L. de Benissanet, amb la col·laboració amb motoserres Stihl.

22:00 h. Sopar del caçador al mateix recinte ferial. Lliurament del XII guardó Enric Borràs. Compra dels tiquets abans del dia 5, a Comercial Electroclima i Mod'Eb de Móra d'Ebre.


DIUMENGE DIA 8 DE JUNY DE 2014

9:30 h. Cazafir obre les seves portes del recinte firal, així com dels seus estands i serveis, a tots els visitants. Servei de bar al propi recinte a preus econòmics.

10:30 h. Inici de les activitats que es podran realitzar a la fira (tir virtual, tir amb carabina d'aire comprimit, tir amb arc, paintball real, passejades amb ponis, atraccions infantils, ?).

10:45 h. Exhibició de gossos d'atura a càrrec del senyor Josep Mª Peguezuelos Hernández, campió de Catalunya i d'Espanya al 2011 (especial border collie).

11:00 h. Dotzena mostra de cuina de caça. Premis per tots els participant.

11:30 h. Exhibició de gossos de mostra (guatlla) i podencs (conill).

12:00 h. Visita de les autoritats al recinte firal.

12:15 h. Demostració de vehicles 4×4, patrocinat per Excavacions Hernández de Móra d'Ebre.

12:45 h. Exhibició de gossos de salvament a càrrec del Grup Especial de Rescat Caní (GERCA) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

19:30 h. Cloenda de Cazafir 2014 (XXVI edició).

NOTA: Durant tot el matí estaran exposades diverses canelles de gossos de caça del jabalí, i en especial canelles de gossos sabuesos (anomenats Porcelana), blau de Gascuña i altres races seleccionades. L'organització es reserva el dret de realitzar canvis en la programació.

Enllaços relacionats Programa d'actes Cazafir 2014 Web de Cazafir

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar