Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

GRAN INTERÈS I BONA PARTICIPACIÓ AL CURS D'INICIACIÓ AL FIELD TARGET I HUNTING FIELD TARGET ORGANITZAT PER L’ASSOCIACIÓ FT PONENT I LA TERRITORIAL DE LLEIDAAlumne iniciacio field target 1

Alumne iniciacio field target 2

Alumne iniciacio field target 3

Alumne iniciacio field target 4

Alumne iniciacio field target 5

Alumne iniciacio field target 6

Alumne iniciacio field target 7

Alumne iniciacio field target 8

14/11/2022
La localitat de les Borges Blanques va acollir el passat dissabte 12 de novembre aquesta interessant jornada formativa, celebrada amb un gran èxit de participació i una positiva valoració per part de tots els assistents.

En el decurs d’aquest curs d’iniciació al Field Target i Hunting Field Target, organitzat per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Lleida en col·laboració amb l’Associació de Field Target de Ponent, es van tractar tots els elements necessaris de les modalitats i com preparar-los per a la seva utilització, tant pel que fa a les carabines i les seves diferenciacions com pels visors, en tot el seu funcionament i ajust correcte.

Aquesta jornada formativa va constar de dos parts diferenciades: una de caràcter teòric i una altra eminentment pràctica. La part teòrica va començar amb un repàs de la legislació aplicada a aquesta modalitat i sobre les normes de seguretat que cal tenir en compte a l’hora de practicar-la. En els consells i passos de preparació es van facilitar tots els ítems necessaris per poder fer una preparació de l'equip i personal adequada a l'hora de començar en aquestes modalitats i oferir la millor possibilitat d'evolució amb la base correcta.

Pel que fa a la part pràctica, els assistents van tenir l’oportunitat de veure com es realitza el muntatge dels elements d'un recorregut de competició i pràctica. Així mateix, van provar i desenvolupar les posicions i postures adients per l'execució correcta i sobretot van provar una gran diversitat d'equipament en totes les varietats.

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor on la cassola de tros, un dels plats típics de la comarca, va ser la protagonista, posant un excel·lent punt i final a aquesta interessant i productiva jornada de camp. Moltes gràcies a tots i totes els participants per la seva atenció i interès demostrat durant tota la jornada.


Agrair a GAMO la seva col·laboració aportant materials i equipament per la jornada, a la Societat de Caçadors de les Borges Blanques per la cessió de part de les seves instal·lacions i a la Territorial de Lleida per la seva col·laboració i gestions realitzades en l'organització del curs.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar