Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

LA FCC DONA VISIBILITAT A LA CAÇA, AMB LA SEVA CARPA PEDAGÒGICA, A LA FIRA DE L'ESPORT CATALÀEstant Caça Fira esport 1

Estant Caça Fira esport 2

Estant Caça Fira esport 3

Estant Caça Fira esport 4

Estant Caça Fira esport 5

Estant Caça Fira esport 6

19/09/2022
Aquesta gran fira de l'esport català, organitzada per la UFEC i la Secretaria General de l’Esport Català, ha comptat amb la participació de 50 federacions esportives, entre altres la Federació Catalana de Caça.


La Federació Catalana de Caça va ser una de les Federacions participants a la tercera edició de la Fira de l'esport català, celebrada el passat diumenge al Moll de la Marina amb la participació de més de 10.000 persones. La FCC va aprofitar aquest gran aparador per mostrar als visitants, la major part d'ells aliens a l'activitat cinegètica  i desconeixedors de la realitat de la caça, els valors de la caça, el paper dels caçadors i caçadores en la gestió del medi natural i la fauna salvatge, el treball per evitar danys a l'agricultura i la seguretat viària, etc... Així mateix, la carpa pedagògica de la Federació va esdevenir un punt de trobada on els més petits van poder conèixer diferents aspectes vinculats amb la vida de diferents animals salvatges com el senglar, cabirol, conill, etc..L'acollida de les federacions catalanes ha sigut excel·lent, amb una participació total de 50 federacions, entre elles; Caça; Patinatge; Motociclisme; ACELL; Ciclisme; Tenis taula; Korfbol; Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya; Futbol Americà; Halterofilia; Físic-Culturisme; Escacs; Triatló; Esgrima; Motonàutica; Golf; Gimnàstica; Orientació; Sords; Agility; Discapacitats Físics; Pàdel; Bitlles; Paralítics Cerebrals; Pitch & Putt; Coloms Esportius; Tenis; Boxa; Tir amb arc; Aèria; Taekwondo; Ball Esportiu; Futbol sala; Voleibol; Rugbi; Beisbol; Hockey; Surf; Activitats Subaquàtiques; i Natació.L'esdeveniment ha comptat amb espais on grans i petits han pogut practicar i conèixer més a fons les diverses disciplines catalanes. Com ha afirmat el president de la UFEC, Gerard Esteva, 'teníem un objectiu molt clar, que era promocionar tots els esports catalans, i ho hem aconseguit. Amb aquesta 3a fira de l'esport català hem donat veu a esports menys coneguts'Per la seva part, la secretaria general de l'esport català, Anna Caula, ha valorat molt positivament l'eficàcia de l'acte i afirma que 'hem fet un pas més. Estem aquí amb totes les federacions catalanes, per demostrar que l'esport és un dels pilars més importants per a cohesionar la societat catalana'.


Al nostre estant la mainada més urbana tenia l'oportunitat d'apropar-se a la natura fent aflorar els petits exploradors que porten a dins.

 

Una jornada intensa peró molt interessant.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar