Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

EL BON TEMPS ANIMA LA FIRA DEL CAÇADOR DE SOLSONA, QUE REPETEIX ESCENARI AL CAMP DEL SERRAEl bon temps anima la Fira del Caçador de Solsona, que repeteix escenari al Camp del Serra

26/05/2014

Una vintena de parades van participar en la Fira del Caçador de Solsona que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Camp del Serra. La principal novetat d’enguany ha estat l’exposició de gossos de caça en box especialment dissenyats per a aquests animals, i que han substituït les gàbies de grans dimensions on s’encabien nombrosos gossos.

El bon temps ha estat el principal aliat d’una fira que en la majoria d’edicions anteriors era marcada per la pluja i el mal temps. El sol i unes temperatures benignes van animar els aficionats a la caça a desplaçar-se fins a Solsona, encara que ahir al matí la vela habilitada al Camp del Serra presentava una afluència de públic molt variat, on sobresortien famílies amb nens petits que es passejaven entre parades de ganivets, roba de camuflatge, botes i calçat resistent o bé artesania alimentària, entre altres.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar