Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

POSITIVA VALORACIÓ DEL PRIMER CURS DE JUTGE AUTONÒMIC DE PODENC ANDALÚS I MANETO CELEBRAT A CATALUNYAPositiva valoració del primer curs de jutge autonòmic de podenc andalús i maneto celebrat a Catalunya

Positiva valoració del primer curs de jutge autonòmic de podenc andalús i maneto celebrat a Catalunya

Positiva valoració del primer curs de jutge autonòmic de podenc andalús i maneto celebrat a Catalunya

Positiva valoració del primer curs de jutge autonòmic de podenc andalús i maneto celebrat a Catalunya

07/06/2022
La localitat lleidatana de Bell-lloc va acollir el dissabte 4 de juny aquesta jornada organitzada per l’Associació Catalana de Podenc Andalús i Maneto amb la col·laboració de la FCC i RT a Lleida, que va comptar amb la participació d'11 aspirants a jutge.

L’Associació Catalana de Podenc Andalús i Maneto (ACATPAM), creada en 2021, continua amb la seva activitat per contribuir a la conservació, potenciació i promoció d’aquestes races de gossos a Catalunya; en aquesta ocasió, organitzant el primer curs oficial per obtenir la titulació de jutge autonòmic en proves realitzades amb podenc andalús i maneto.

 

José Ginés Cañizares, delegat de podenc andalús i manetó de la Federació Espanyola de Caça va ser l’encarregat de dirigir aquesta jornada formativa, que va comptar amb dos parts diferenciades. Al matí (de 10.00 a 14.00 hores) amb una formació centrada en la competició i les proves de treball; mentre que per la tarda (de 15.00 a 19.00 hores) la formació es va focalitzar en la morfologia d’aquests gossos, posseïdors d’un gran instint caçador i una gran adaptabilitat al medi cinegètic. Vuit hores d'aprenentatge que es 'van fer curtes' i que els onze aspirants a jutge autonòmic van valorar molt positivament.

 

Aquest curs de jutge autonòmic promogut i organitzat per l’Associació Catalana de Podenc Andalús i Maneto (ACATPAM), amb la col·laboració i suport de la Federació Catalana de Caça i la Representació Territorial de la FCC a Lleida, va tenir un caràcter fonamentalment teòric –properament, en dates per determinar, es realitzaran les jornades formatives de camp de caràcter pràctic-.

 

El nostre agraïment a l’Associació Catalana de Podenc Andalús i Maneto, i en especial a Antonio Raya, el seu president, pel seu compromís i esforç. Enhorabona i ànims

 


 

Positiva valoración del primer curso de juez autonómico de podenco andaluz y maneto celebrado en Cataluña

 

La localidad leridana de Bell-lloc acogió el pasado sábado 4 de junio esta jornada formativa organizada por la Asociación Catalana de Podenc Andaluz y Maneto con la colaboración de la FCC y su Territorial en Lleida, que contó con la participación de once aspirantes a jueces autonómicos.

 

La Asociación Catalana de Podenc Andaluz y Maneto (ACATPAM), creada en 2021, continúa con su actividad para contribuir a la conservación, potenciación y promoción de estas razas de perros en Cataluña; en esta ocasión, organizando el primer curso oficial para obtener la titulación de juez autonómico en pruebas realizadas con podenco andaluz y maneto.

 

José Ginés Cañizares, delegado de podenco andaluz y manetó por la Federación Española de Caza fue el encargado de dirigir esta jornada formativa, que contó con dos partes diferenciadas. Por la mañana (de 10:00 a 14:00 horas) con una formación centrada en la competición y las pruebas de trabajo; mientras que por la tarde, la formación se focalizó en la morfología de estos perros, poseedores de un gran instinto cazador y una gran adaptabilidad al medio cinegético. Ocho horas de formación que los once aspirantes a juez autonómico valoraron muy positivamente.

 

Esta jornada formativa promovida y organizada por la Asociación Catalana de Podenc Andaluz y Maneto (ACATPAM), con la colaboración y apoyo de la Federación Catalana de Caza y la Representación Territorial de la FCC en Lleida, tuvo un carácter fundamentalmente teórico – próximamente, en fechas por determinar, se realizarán las jornadas formativas de campo de carácter práctico-.

 

Nuestro agradecimiento a la Asociación Catalana de Podenc Andaluz y Maneto, y en especial a Antonio Raya, su presidente, por su compromiso y esfuerzo. Enhorabuena y ánimo.

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar