Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

ESPANYA CAMPIONA D’EUROPA EN FIELD TARGET EN PCPEspanya campiona d’Europa en Field Target en PCP

Espanya campiona d’Europa en Field Target en PCP

Espanya campiona d’Europa en Field Target en PCP

Espanya campiona d’Europa en Field Target en PCP

Espanya campiona d’Europa en Field Target en PCP

31/05/2022
El combinat espanyol, amb la participació dels catalans Alejandro Torreira i Juan Carlos Cobo aconsegueix, aquest triomf al campionat celebrat del 26 al 28 de maig a Grupont (Bélgica)

Gran actuació de la representació espanyola al Campionat d’Europa de Field Target celebrada del 26 al 28 de maig a la localitat belga de Grupont al conseguir la primera posició en la categoria per equips PCP, amb la participació a l’equip dels catalans Alejandro Torreira i Juan Carlos Cobo.  A més a més, a nivell individual, Ismael Sobrino i Rafael Villa es van classificar en primera i segona posició  PCP-Open, mentre que Alberto Martín va obtenir la tercera plaça en Springer-Open tornant a demostrar que els tiradors espanyols es troben al més alt nivell internacional.

 

L'equip espanyol de Field Target s'ha proclamat aquest cap de setmana a Grupont (Bèlgica) campió d'Europa de la modalitat en categoria PCP, després de superar a la puntuació final les seleccions nacionals d'Hongria i Holanda.

 

L'equip nacional, format per Ismael Sobrino, Rafael Villa, José Redondo, Alejandro Torreira, Juan Carlos Cobo i José Uncilla ha obtingut 727 punts, fet que li ha permès pujar al calaix més alt del pòdium d'una prova organitzada per la federació de Benelux. a tres tirades, en què la pluja i el vent han fet acte de presència, cosa que ha dificultat la precisió dels tiradors.

 

En categoria Open de PCP, Ismael Sobrino (134) s'ha imposat al també espanyol Rafael Villa (134) i al neerlandès Bernd Pas (133), mentre que en categoria Pistón (Springer-Open) l'espanyol Alberto Martín ha pujat al tercer calaix del pòdium ( 111 punts) en ser superat pel portuguès Luis Barreiros (115) i l'alemany Gerold Henning (115).

 

La nostra més cordial  enhorabona a la representació espanyola Field Target en aquest europeo de Field Target (corresponent al campionat de 2020, aplaçat per la pandèmia) i tots els tiradors que han tornat a deixar Espanya al capdamunt del món del tir de precisió.

 

Resultats

 


 

 España se proclama Campeona de Europa de Field Target en PCP

 

El combinado español con la participación de los catalanes Alejandro Torreira y Juan Carlos Cobo logra este triunfo en el campeonato celebrado del 26 al 28 de mayo en  Grupont (Bélgica)

 

Gran actuación de la representación española en el Campeonato de Europa de Field Target celebrada del 26 al 28 de mayo en la localidad belga de Grupont al conseguir la primera posición en la categoría por equipos PCP, con la participación en el equipo de los catalanes Alejandro Torreira y Juan Carlos Cobo. Además, a nivel individual, Ismael Sobrino y Rafael Villa se han clasificado en primera y segunda posición PCP-Open, mientras que Alberto Martín ha obtenido la tercera plaza en Springer-Open volviendo a demostrar que los tiradores españoles se encuentran en el más alto nivel internacional.

 

El equipo nacional, formado por Ismael Sobrino, Rafael Villa, José Redondo, Alejandro Torreira, Juan Carlos Cobo y José Uncilla ha obtenido 727 puntos, lo que le ha permitido subir al cajón más alto del pódium de una prueba organizada por la federación de Benelux a tres tiradas, en la que la lluvia y el viento han hecho acto de presencia, lo que ha dificultado la precisión de los tiradores. 

 

En categoría Open de PCP, Ismael Sobrino (134) se ha impuesto al también español Rafael Villa (134) y al neerlandés Bernd Pas (133), mientras en que en categoría Pistón el español Alberto Martín se ha subido al tercer cajón del pódium (111 puntos) al ser superado por el portugués Luis Barreiros (115) y el alemán Gerold Henning (115).

 

Nuestra más cordial enhorabuena a toda la representación española de Field Target en está edición del Europeo de Field Target (correspondiente a 2020 y que se vio aplazada por la pandemia) y a todos los tiradores que han vuelto a dejar a España en lo más alto del mundo del tiro de precisión.

 

Resultats 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar