Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

AGRAMUNT ACOLLIRÀ EL PROPER 18 DE JUNY L’ASSEMBLEA ANUAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇAAgramunt acollirà el proper 18 de juny l’Assemblea Anual de la Federació Catalana de Caça

24/05/2022
Els presidents i presidentes de les diferents societats de caçadors de Catalunya estan cridats a participar el dissabte 18 de juny a l’Assemblea General Ordinària que es durà a terme, de manera presencial, a la localitat urgellenca d’Agramunt

Després de dos anys d’assemblees de caràcter telemàtic, l’última trobada presencial va tenir lloc l’11 de maig de 2019 a l’Ampolla (Terres de l’Ebre) el dissabte 18 de juny els màxims representants de les diferents societats de caçadors/es del nostre territori es donaran cita a Agramunt (municipi de la comarca de l’Urgell) per participar en aquesta assemblea que servirà, com ja és habitual, per a presentar els balanços econòmics, de gestió, memòria d'activitats realitzades, pressupostos, etc.

 

Una trobada que esdevé un exercici de transparència i la màxima expressió democràtica de la nostra entitat on tothom que ho desitgi tindrà la possibilitat de plantejar les seves propostes, suggeriments, crítiques, etc,  a més de votar, en el sentit que consideri adient, els diferents punts de l’ordre del dia.

 

Com sempre, en finalitzar aquesta assemblea es durà a terme un dinar de germanor entre tots els assistents. Com ja es habitual, la Federació Catalana de Caça, convidarà als presidents/es assistents, que si ho desitgen poden venir acompanyats. Els acompanyants hauran de pagar 30 € pel dinar.

 

Per facilitar l’organització de l’acte, tant els presidents/es participants com llurs respectius acompanyants hauran de confirmar la seva participar tenim com a data límit el 8 de juny.

 

Per pagar el dinar (acompanyats) caldrà realitzar una transferència bancària al número de compte de la Federació ES32 2100 0884 1002 0020 9289 indicant en el concepte el nom de la societat de caçadors. El comprovant de pagament s’enviarà a la FCC al correu electrònic info@federcat.com tot indicant el nom i cognoms de l’assistent a qui correspon el pagament.

 

Horari

 

  • 10.00 hores en primera convocatòria
  • 10.30 hores si s'escau, en segona convocatòria

 

Ubicació 

 

Hotel Blanc i Negre 2. Ctra. de Cervera 19 – Agramunt

 Presentació i convocatòria Assemblea General Ordinària FCC 2022
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar