Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

LA RFEC ES CONCENTRARÀ DAVANT DEL MITECO EL 21 D'ABRIL EN DEFENSA DE LA GUATLLALa RFEC es concentrarà davant del MITECO el 21 d'abril en defensa de la guatlla

08/04/2022
El sector cinegètic demanarà el cessament immediat de Teresa Ribera per atacar deliberadament l'activitat

La Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola de Caça (RFEC) ha anunciat que es concentrarà el proper 21 de abril davant les portes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) per exigir que es retiri la proposició per declarar a la guatlla com a “espècie en perill d'extinció” del proper Comitè de Flora i Fauna, cosa que suposaria la fi de la seva caça.

 

En aquesta concentració, la RFEC i les Federacions autonòmiques de caça exigiran el cessament de la ministra Teresa Ribera pel que suposa aquest nou atac deliberat al sector cinegètic ja que, amb aquesta declaració, la guatlla deixaria de ser espècie cinegètica al nostre país. A aquesta concentració acudiran el president de la RFEC, presidents i directius de totes les federacions autonòmiques de caça així com d'altres entitats del sector i caçadors del país.

 

Durant la reivindicació es recordarà a tots els membres que participaran al Comitè de Flora i Fauna del MITECO del proper 22 d'abril, que a la sol·licitud de SEO-BirdLife en què es basarà aquesta declaració, no s'ha tingut en compte el sector cinegètic, al Ministeri d'Agricultura, ni a la comunitat científica. De fet, el Comitè Científic del MITECO ha omès deliberadament les dades científiques dels estudis de la guatlla que s'han realitzat a Espanya durant els darrers 20 anys.

 

Segons avança Manuel Gallardo, “amb aquesta nova concentració tornarem a recordar al Govern espanyol que la marea taronja que va sortir als carrers el 20 de març per exigir la fi de les polítiques anticassa ha de ser escoltada. No permetrem un atac més contra el nostre sector i així ho demostrarem.


La RFEC se concentrará frente al MITECO el 21 de abril en defensa de la codorniz

 

El sector cinegético pedirá el cese inmediato de Teresa Ribera por atacar deliberadamente a la actividad

 

La Junta Directiva de la Real Federación Española de Caza (RFEC) ha anunciado que se concentrará el próximo 21 de abril ante las puertas del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) para exigir que se retire la proposición para declarar a la codorniz como “especie en peligro de extinción” del próximo Comité de Flora y Fauna, lo que supondría el fin de su caza.

 

En esta concentración, la RFEC y las Federaciones autonómicas de caza exigirán el cese de la ministra Teresa Ribera por lo que supone este nuevo ataque deliberado al sector cinegético ya que, con esta declaración, la codorniz dejaría de ser especie cinegética en nuestro país. A esta concentración acudirán el Presidente de la RFEC, presidentes y directivos de todas las Federaciones autonómica de caza así como de otras entidades del sector y cazadores del país.

 

Durante la reivindicación se recordará a todos los miembros que participarán en el Comité de Flora y Fauna del MITECO del próximo 22 de abril, que en la solicitud de SEO-BirdLife en la que se basará esta declaración, no se ha tenido en cuenta al sector cinegético, al Ministerio de Agricultura, ni a la comunidad científica. De hecho, el Comité Científico del MITECO ha omitido deliberadamente los datos científicos de los estudios de la codorniz que se han realizado en España durante los últimos 20 años.

 

Según adelanta Manuel Gallardo, “con esta nueva concentración volveremos a recordar al Gobierno de España que la marea naranja que salió a las calles el 20 de marzo para exigir el fin de las políticas anticaza debe ser escuchada. No permitiremos un ataque más contra nuestro sector y así se lo vamos a demostrar”.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar