Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL PSOE ES COMPROMET AMB LA RFEC I L'ONC A EXCLOURE ELS ANIMALS AUXILIARS DE LA CAÇA DE L'AVANTPROJECTE DE LLEI DE DRETS DELS ANIMALSEl PSOE es compromet amb la RFEC i l'ONC a excloure els animals auxiliars de la caça de l'Avantprojecte de Llei de Drets dels Animals

29/03/2022
Es constituirà també una Taula de Treball per abordar els altres temes d'interès per al sector cinegètic com el silvestrisme. Els representants socialistes Els socialistes han assegurat a la trobada que seguiran defensant la caça i els caçadors

La Reial Federació Espanyola de Caça (RFEC) i l'Oficina Nacional de la Caça (ONC) han mantingut una reunió amb l'Executiva del Partit Socialista (PSOE) en què s'han compromès a excloure els animals auxiliars de la caça de l'Avantprojecte de Llei de Protecció, Drets i Benestar dels Animals, el termini del qual per presentar al·legacions acaba avui. La formació política també s'ha compromès a constituir una Mesa de Treball, de manera immediata, on s'aborden altres temes d'especial interès per al sector cinegètic com el silvestrisme.


A la reunió, celebrada a la seu de Ferraz, han participat per part de la RFEC, el president, Manuel Gallardo, i els vicepresidents Esportiu i Tècnic, Eduardo Cornejo i Raúl Esteban, per part de l'ONC, el president, Felipe Vegue, i per part del PSOE el secretari d'Organització, Santos Cerdán, la secretària d'Agricultura, Ramaderia i Pesca del partit, Ana María Romero i el portaveu d'Agricultura del PSOE al Congrés, Juan Francisco Serrano.

 

En aquesta trobada, en què els representants del sector cinegètic han traslladat el rebuig social que centenars de milers de caçadors van demostrar el 20 de març passat a aquest Avantprojecte de Llei, els socialistes han assegurat que defensaran i seguiran defensant l'activitat cinegètica. com han fet al llarg de la trajectòria.


Per als representants de la RFEC i l'ONC “era innegable que la marea taronja va demostrar la seva força a Madrid i seria escoltada en la defensa dels drets del sector cinegètic, però sense abaixar la guàrdia”.

 


 

El PSOE se compromete con la RFEC y la ONC a excluir a los animales auxiliares de la caza del Anteproyecto de Ley de Derechos de los Animales  

 

  • Además, se constituirá una Mesa de Trabajo para abordar los otros temas de interés para el sector cinegético como el silvestrismo 

 

  • Los socialistas han asegurado en el encuentro que van a seguir defendiendo a la caza y a los cazadores

 

Madrid, 29 de marzo de 2022. La Real Federación Española de Caza (RFEC) y la Oficina Nacional de la Caza (ONC) han mantenido una reunión con la Ejecutiva del Partido Socialista (PSOE) en la que se han comprometido a excluir a los animales auxiliares de la caza del Anteproyecto de Ley de Protección, Derechos y Bienestar de los Animales, cuyo plazo para presentar alegaciones termina hoy. La formación política también se ha comprometido a constituir una Mesa de Trabajo, de forma inmediata, donde se aborden otros temas de especial interés para el sector cinegético como el silvestrismo.

 

En la reunión, celebrada en la sede de Ferraz, han participado por parte de la RFEC, el presidente, Manuel Gallardo, y los vicepresidentes Deportivo y Técnico, Eduardo Cornejo y Raúl Esteban, por parte de la ONC, el presidente, Felipe Vegue, y por parte del PSOE el secretario de Organización, Santos Cerdán, la secretaria de Agricultura, Ganadería y Pesca del partido, Ana María Romero y el portavoz de Agricultura del PSOE en el Congreso, Juan Francisco Serrano. 

 

En este encuentro, en el que los representantes del sector cinegético han trasladado el rechazo social que cientos de miles de cazadores demostraron el pasado 20 de marzo a este Anteproyecto de Ley, los socialistas han asegurado que defenderán y seguirán defendiendo a la actividad cinegética tal y como han hecho a lo largo de su trayectoria.  

 

Para los representantes de la RFEC y la ONC “era innegable que la marea naranja demostró su fuerza en Madrid e iba a ser escuchada en la defensa de los derechos del sector cinegético, pero sin bajar la guardia”.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar