Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

PENJA UNA PEÇA DE ROBA TARONJA AL TEU BALCÓ, LA TEVA FINESTRA, EL TEU PATIPenja una  peça de roba taronja al teu balcó, la teva finestra, el teu pati

Penja una  peça de roba taronja al teu balcó, la teva finestra, el teu pati

28/03/2022
Campanya de visibilització del col·lectiu de caçadors/es i dels nostres drets i reivindicacions. Des de la Federació i les Territorials us animem a reivindicar el Si a la caça i penjar una peça de roba taronja a les vostres finestres, balcons, etc.

El 20 de març de 2022 es va celebrar a Madrid la manifestació, promoguda pels caçadors/es i altres col·lectius, més multitudinària de totes les organitzades fins a la data. Insults sense justificació, lleis redactades des dels despatxos i el desconeixement, decrets contraris al món rural, eterna burocràcia i, ara, l’amenaça de l’Avantprojecte de Llei de Protecció, Drets i Benestar dels Animals són algunes de les causes que ens vam obligar a mobilitzar-nos.

 

Sota el lema 20MRural centenars de milers de persones vam omplir el passeig de la Castellana en una gran marea taronja, color identificatiu del nostre col·lectiu i que vestim des de fa anys per evitar accidents.

 

Els mitjans d'informació, majoritàriament, ens van menystenir, ens menystenen als seus espais informatius; incomplint amb els principis bàsics del seu propi codi deontològic com informar d'una manera precisa i acurada. Per això, entre altres motius, els caçadors/es ens sentim indignats davant d'aquesta falta de rigor i tractar d'invisibilitzar-nos davant la societat. Ens dol, però no ens sorprèn.

 

El lema escollit per la manifestació va ser 20MRural perqùe es defensava el món rural i també participaven altres col·lectius com ramaders i pagesos, al quals sempre hem donat suport; no obstant això, el que no es pot consentir és que s'amagui la veritat i aquesta no és una altra que la gran majoria dels participants a la manifestació del 20 de març eren caçadors/es, persones que alçaven pancartes i cridaven consignes en favor de la caça, que feien sonar les seves trompetes simulant la recollida dels seus gossos i, el més significatiu, que es podien identificar clarament per portar peces de roba de color taronja.

 

Davant d'aquesta situació, no ens podem quedar immòbils; el 20MRural no va ser el final de res sinó el principi de tot.El detonant d'un moviment on el món rural,els caçadors/es reivindiquem els nostres drets i demanem respecte, tant de la societat com de les administracions.

 

Des de la Federació Catalana de Caça i les diferents Representacions Territorials us animem a penjar una peça de roba taronja al vostre balcó, finestra, pati... com a símbol del nostre col·lectiu i per tal de fer-nos visibles al públic i que el món conegui les nostres legítimes reivindicacions.

 

#taronjaéscaça

 

 


 

Cuelga una prenda naranja en tu balcón, tu ventana, tu patio

 

Campaña de visibilización del colectivo de cazadores/as y de nuestros derechos y reivindicaciones. Desde la Federación y las Territoriales os animamos a reivindicar el Sí a la caza y colgar una pieza de color naranja en sus ventanas, balcones, etc.

 

El 20 de marzo de 2022 se celebró en Madrid la manifestación, promovida por los cazadores/as y otros colectivos, más multitudinaria de todas las organizadas hasta la fecha. Insultos sin justificación, leyes redactadas desde los despachos y el desconocimiento, decretos contrarios al mundo rural, eterna burocracia y, ahora, la amenaza del Anteproyecto de Ley de Protección, Derechos y Bienestar de los Animales son algunas de las causas que nos  obligaron a movilizarnos. 

 

Bajo el lema 20MRural cientos de miles de personas llenamos el paseo de la Castellana en una gran marea naranja, color identificativo de nuestro colectivo y que vestimos desde hace años para evitar accidentes.

 

Los medios de información, mayoritariamente, nos menospreciaron, nos menosprecian en sus espacios informativos; incumpliendo con los principios básicos de su propio código deontológico como informar de una forma precisa y esmerada. Por eso, entre otros motivos, los cazadores/as nos sentimos indignados ante esta falta de rigor y tratar de invisibilizarnos ante la sociedad. Nos duele, pero no nos sorprende. 

 

El lema escogido por la manifestación fue 20MRural porque se defendía el mundo rural y también participaban otros colectivos como ganaderos y campesinos, a los que siempre hemos apoyado; sin embargo, lo que no se puede consentir es que se esconda la verdad y ésta no es otra que la gran mayoría de los participantes en la manifestación del 20 de marzo eran cazadores/as, personas que levantaban pancartas y gritaban consignas en favor de la caza, que hacían sonar sus trompetas simulando la recogida de sus perros y, lo más significativo, que podían identificarse claramente por llevar prendas de color naranja.

  

Ante esta situación, no podemos quedarnos inmóviles; el 20MRural no fue el fin de nada sino el principio de todo. El detonante de un movimiento donde el mundo rural, los cazadores/as reivindicamos nuestros derechos y pedimos respeto, tanto de la sociedad como de las administraciones.

 

Desde la Federación Catalana de Caza y las diferentes Representaciones Territoriales os animamos a colgar una prenda de naranja en vuetro balcón, ventana, patio... como símbolo de nuestro colectivo y para hacernos visibles al público y que el mundo conozca nuestras legítimas reivindicaciones.

 Taronja es caça
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar