Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

L'ORGANITZACIÓ DEL 20 DE MARÇ FA UNA CRIDA A TOTA LA POBLACIÓ ESPANYOLA A SUMAR-SE A LA DEFENSA DEL FUTUR DEL CAMPL'organització del 20 de març fa una crida a tota la població espanyola a sumar-se a la defensa del futur del camp

16/03/2022
Els organitzadors de la manifestació han fet una crida a tota la població de l'estat compromesa amb la supervivència del camp perquè, asseguren, el futur del món rural és cosa de tots; remarcant alhora el caràcter apolític de la convocatòria

A la cita es preveu l'assistència de més de 200.000 persones provinents de tots els punts del país, especialment d'aquelles zones on activitats lligades al medi rural com l'agricultura, la ramaderia o la caça són una font principal de subsistència i desenvolupament.


En aquest sentit, s'espera l'arribada de més de 1.500 autobusos mobilitzats per diferents organitzacions, entitats i particulars del món rural, per això s'ha preparat un dispositiu històric que garanteixi l'arribada segura i escalonada de tots els participants.


Però els organitzadors volen estendre la participació a qualsevol persona que vulgui defensar un món rural viu, ja que l'abandonament del camp no només afecta els qui hi viuen, sinó tota la societat que consumeix els seus productes, respira l'oxigen de les seves plantes i gaudeix de la tranquil·litat quan busca descans.La cita començarà a les 11.00 hores a la Plaça Emperador Carles V, davant del Ministeri d'Agricultura, després d'haver hagut de canviar el recorregut davant la previsió d'assistència massiva de manifestants. Recorrerà el Passeig de la Castellana per arribar a la Font de Sant Joan de la Creu, a les portes del Ministeri de Transició Ecològica, administració responsable de molts dels problemes que afecten el camp.


Per a les organitzacions promotores de la manifestació, és molt important que tota la societat, també els qui viuen a les ciutats i estan més allunyats del camp, s'uneixin al món rural i mostrin el seu suport i força a uns sectors que són vitals per al país i que estan cada dia més asfixiats.


D'altra banda, les organitzacions convocants han recalcat el caràcter apolític de la mobilització, ja que el veritable protagonista de la manifestació és el camp espanyol i el món rural.

És el moment d'unir les nostres veus davant d'unes polítiques ineficaces que estan donant l'esquena als que treballen dia a dia per omplir les neveres de tots els espanyols i tenir cura d'un medi ambient que tots necessitem i del que tots gaudim.

#juntsperlacaça

#endefensadelacaça

 


 

La organización del 20 de marzo hace un llamamiento a toda la población española a sumarse a la defensa del futuro del campo

 

Los organizadores de la manifestación del Mundo Rural convocada el próximo 20 de marzo en Madrid (ASAJA, COAG, UPA, Real Federación Española de Caza (RFEC), Oficina Nacional de la Caza (ONC), Alianza Rural, Unión de Criadores del Toro de Lidia (UCTL), Federación Nacional de Comunidades de Regantes de España (FENACORE) y Cooperativas Agro-alimentarias) han realizado un llamamiento a toda la población española comprometida con la supervivencia del campo porque, aseguran, el futuro del campo es cosa de todos.

 

A la cita se prevé la asistencia de más de 200.000 personas provenientes de todos los puntos del país, especialmente de aquellas zonas en las que actividades ligadas al medio rural como la agricultura, la ganadería o la caza son una fuente principal de subsistencia y desarrollo.

 

En este sentido, se espera la llegada de más de 1.500 autobuses movilizados por distintas organizaciones, entidades y particulares del mundo rural, para lo que se ha preparado un dispositivo histórico que garantice la llegada segura y escalonada de todos los participantes.

 

Pero los organizadores quieren extender la participación a cualquier persona que quiera defender un mundo rural vivo, puesto que el abandono del campo no solo afecta a quienes viven en él, sino a toda la sociedad que consume sus productos, respira el oxígeno de sus plantas y disfruta de su tranquilidad cuando busca descanso.

 

La cita comenzará a las 11:00 horas en la Plaza Emperador Carlos V, frente al Ministerio de Agricultura, tras haber tenido que cambiar el recorrido ante la previsión de asistencia masiva de manifestantes. Recorrerá el Paseo de la Castellana para llegar a la Fuente de San Juan de la Cruz, a las puertas del Ministerio de Transición Ecológica, administración responsable de muchos de los problemas que afectan al campo. 

 

Para las organizaciones promotoras de la manifestación, es muy importante que toda la sociedad, también quienes viven en las ciudades y están más alejados del campo, se una al mundo rural y muestren su apoyo y fuerza a unos sectores que son vitales para el país y que están cada día más asfixiados.

 

Por otro lado, las organizaciones convocantes han recalcado el carácter apolítico de la movilización, ya que el verdadero protagonista de la manifestación es el campo español y todo el mundo rural.

 

Es el momento de unir nuestras voces frente a unas políticas ineficaces que están dando la espalda a quienes trabajan día a día para llenar las neveras de todos los españoles y para cuidar de un medio ambiente que todos necesitamos y del que todos disfrutamos.

 

#juntosporelcampo

#20MRural

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar