Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL 20 DE MARÇ TENIM UNA CITA A MADRID EN DEFENSA DE LA CAÇA, SI TU NO VAS ELLS GUANYENEl 20 de març tenim una cita a Madrid en defensa de la caça, si tu no vas ells guanyen

25/02/2022
La gran manifestació en defensa de la caça, la ramaderia i la pagesia, del món rural sortirà a les 11.00 des de la 'Puerta de Alcala' de Madrid. Les Territorials organitzaran el viatge en bus per a tots/es els interessats/es al preu de 15€.

Volen prohibir la caça, la falconeria; volen acabar amb l'activitat ocellaire, amb una manera d'entendre la vida, amb una tradició mil·lenària. Volen conculcar el nostre legítim dret a caçar.

 

 

Caçadors, caçadores, no ho podem permetre!

 

Ara més que mai ens toca defensar, tots i totes a una, els nostres drets i interessos, la raó i el sentit comú estan amb nosaltres.

 

El diumenge dia 20 la caça et necessita a Madrid, si ara no actuem després pot ser serà massa tard. Puja't al bus i defensa allò que més estimes.

 

Posa't en contacte amb la teva Representació Territorial i reserva la teva plaça. La Federació Catalana de Caça, conjuntament amb les diferents Territorials sufragaran bona part del desplaçament d'anada i tornada a Madrid que queda pel preu de 15 €

 

20MRural en defensa de la caça

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar