Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA CAÇA, ARA I SEMPRE, SOLIDÀRIA; COL·LABORACIÓ DE LA FCC AMB ACUDAMLa caça, ara i sempre, solidària; col·laboració de la FCC amb ACUDAM

La caça, ara i sempre, solidària; col·laboració de la FCC amb ACUDAM

La caça, ara i sempre, solidària; col·laboració de la FCC amb ACUDAM

La caça, ara i sempre, solidària; col·laboració de la FCC amb ACUDAM

La caça, ara i sempre, solidària; col·laboració de la FCC amb ACUDAM

10/02/2022
La Federació Catalana de Caça i la Societat de Caçadors de Bellpuig i Seana lliuren a l’ACUDAM un xec solidari per valor de 1.500 € com a reconeixement a la seva tasca i agraiment per la seva col·laboració al Campionat de Catalunya de Falconeria 2021

Amb motiu de l'organització el passat mes d'octubre del Campionat de Catalunya de Falconeria al terme muncipal de Bellpuig, amb la col·laboració de la Societat de Caçadors Bellpuig-Seana, com a obsequi per a totes les persones participants del campionat es va lliurar oliveres provinents del Viver ACUDAM (Centre Especial de Treball) i també un detall manipulat al Servei de Teràpia Ocupacional.


Després de la celebració del campionat, la Federació d'acord amb la Societat de Caçadors de Bellpuig-Seana en conèixer la tasca social que duu a terme l’entitat del Pla d’Urgell (la qual acompanya projectes de vida de persones amb discapacitat) van decidir realitzar una aportació solidària de 1.500 € per a l’ACUDAM. Actualment, es beneficien dels serveis de l’entitat més de 160 persones i les seves famílies de la comarca i rodalia, hi treballen 130 professionals i aglutina a 460 persones sòcies.


Daniela Okkinga, cap de competicions de la Federació Catalana de Caça ha estat l’encarregada de lliurar el xec solidari a Jordi Garriga, president de l’ACUDAM. L’escenari que ha acollit l’entrega ha estat el mateix viver d’oliveres arbequines ubicat a Castellnou de Seana.


Okkinga ha posat de manifest que poder col·laborar amb les entitats socials del territori forma part de l’ADN de la federació. Per la seva part, Garriga ha agraït a la federació aquesta iniciativa solidària i ha animat a la federació a estudiar futures accions de col·laboració entre ambdues organitzacions.

 

 

Sobre ACUDAM


És una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que es va crear l’any 1975 per iniciativa de mares, pares i famílies de persones amb discapacitat intel•lectual al Pla d’Urgell. La seva missió és proporcionar els serveis i els suports necessaris perquè cadascuna de les persones amb capacitats diferents pugui desenvolupar una vida de qualitat i el més autònoma possible.


ACUDAM disposa de tres serveis principals: Serveis d’Habitatge, Servei de Teràpia Ocupacional i de Centre Especial de Treball.


La junta directiva de l’entitat està majoritàriament formada per mares, pares i familiars de persones ateses.


La tasca social d'ACUDAM ha estat reconeguda i guardonada amb la Creu de Sant Jordi, l’any 2003.


www.acudam.org

 


 

La Federación Catalana de Caza y la Asociación de Cazadores de Bellpuig y Seana entregan a ACUDAM un cheque solidario por valor de 1.500 €.

 

Con motivo de la organización el pasado mes de octubre del Campeonato de Cataluña de Cetrería en el término municipal de Bellpuig, con la colaboración de la Sociedad de Cazadores Bellpuig-Seana, como obsequio para todas las personas participantes del campeonato entregó olivos provenientes del Viver ACUDAM (Centro Especial de Trabajo) y también un detalle manipulado en el Servicio de Terapia Ocupacional.


Tras la celebración del campeonato, la Federación de acuerdo con la Sociedad de Cazadores de Bellpuig-Seana al conocer la labor social que lleva a cabo la entidad del Pla d'Urgell (la cual acompaña proyectos de vida de personas con discapacidad) han decidido realizar una aportación solidaria de 1.500 € para ACUDAM. Actualmente, se benefician de los servicios de la entidad más de 160 personas y sus familias de la comarca y sus alrededores, trabajan 130 profesionales y aglutina a 460 personas socias.


Daniela Okkinga, jefa de competiciones de la Federación Catalana de Caza ha sido la encargada de entregar el cheque solidario a Jordi Garriga, presidente de ACUDAM. El escenario que ha acogido la entrega ha sido el mismo vivero de olivos arbequines ubicado en Castellnou de Seana.


Okkinga ha puesto de manifiesto que poder colaborar con las entidades sociales del territorio forma parte del ADN de la federación. Por su parte, Garriga agradeció a la federación esta iniciativa solidaria y animó a la federación a estudiar futuras acciones de colaboración entre ambas organizaciones.

 

Acerca de ACUDAM


Es una entidad sin ánimo de lucro y declarada de utilidad pública que se creó en 1975 por iniciativa de madres, padres y familias de personas con discapacidad intelectual en el Pla d'Urgell. Su misión es proporcionar los servicios y soportes necesarios para que cada una de las personas con capacidades diferentes pueda desarrollar una vida de calidad y lo más autónoma posible.


ACUDAM dispone de tres servicios principales: Servicios de Vivienda, Servicio de Terapia Ocupacional y Centro Especial de Trabajo.


La junta directiva de la entidad está mayoritariamente formada por madres, padres y familiares de personas atendidas.


Nuestra labor social ha sido reconocida y galardonada con la Creu de Sant Jordi, en 2003.


 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar