Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA GESTIÓ COMPTABLE I FISCAL DE LA TEVA SOCIETAT DE CAÇADORS, MILLOR EN MANS DE PROFESSIONALS EXPERTSLa gestió comptable i fiscal de la teva societat de caçadors, millor en mans de professionals experts

28/01/2022
La FCC posa al vostre abast un servei comptable especialitzat, de caràcter extern i opcional, a uns preus força competitus, que us ajudarà a gestionar d'una manera correcta, eficaç, transparent i còmoda la gestió de la vostra entitat.

Es tracta d’un servei opcional, professional i externalitzat, que com a principals gestions dintre de la quota a pagar per la seva contractació s’encarregarà de:

 

  • Portar la comptabilitat de la societat de caçadors
  • Elaboració dels comptes anuals per a la presentació davant l’assemblea anual de soci
  • Presentació trimestral i anual d’IVA,  si escau i presentació anual de l’Impost de Societat
  • Si és de l’interès de la directiva de la societat de caçadors, girarà els rebuts bancaris dels associats i realitzarà els pagaments ordinaris de la SC per transferència bancàries.
  • Suport en la tramitació de les possibles subvencions a les quals pugueu tenir accés

 

Preu anual del servei 

 

Diu la dita que la 'tranquil·litat no té preu'. Bé, en aquesta ocasió la dita no s’ajusta a la realitata. La tranquil·litat de confiar en la correcta gestió fiscal i comptable de la vostra societat, d'evitar-vos ensurts, errades, maldecaps... és clar que té un preu,  en aquest cas, negociat des de la Federació Catalana de Caça per què sigui el més ajustat possible:

 

  • 400 € per societats de fins a 100 socis 
  • 600 € per a societats de més de 100 socisLa gestió fiscal i comptable de les Societats de Caçadors, cada dia més complicada

 

Cada dia són més les dificultats a l’hora de  fer front a la gestió administrativa i legal de les vostres societats dia caçadors; en especial, les que comercialitzeu carn de caça (obligades a presentar declaracions d’IVA trimestrals i anuals, a més de l’impost de societats). Per això, us aconsellem la utilització d'aquest servei de caràcter extern, que podreu contractar mitjançant les vostres Representacions Territorials.

 

Creiem que aquest servei complementa i reforça els productes i serveis oferts per la FCC i les Representacions Territorials al conjunt de federats/de i és molt necessari  i beneficiós per a les vostres societats.  

 

Resum principals obligacions comptables-fiscals per les Societats de Caçadors

Al document adjunt, trobareu d'una manera resumida i força visual, alguns dels aspectes més destacats a tenir en compta per a la correcta gestió comptable-fiscal de la vostra Societat de Caçadors.FAQ´s comptable-fiscals Societat de Caçadors
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar