Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

JORDAN EDO, QUART AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CAÇA MENOR AMB GOSJordan Edo, quart al campionat d’Espanya de Caça Menor amb gos

Jordan Edo, quart al campionat d’Espanya de Caça Menor amb gos

Jordan Edo, quart al campionat d’Espanya de Caça Menor amb gos

Jordan Edo, quart al campionat d’Espanya de Caça Menor amb gos

10/12/2021
L’ebrenc, Jordan Edo, un dels millors competidors de Catalunya d'aquesta modalitat, va rubricar la seva participació a l’estatal de caça menor amb gos, celebrat a terres palentines, al finalitzar la seva participació amb una meritòria 4a posició.

Diumenge passat la localitat palentina de Tabanera de Cerrato va acollir una emocionant i disputada fina del Campionat d'Espanya de Caça Menor amb Gos que va proclamar campió, en un ajustadíssim final, a l'aragonès Juan Manuel Ballestero, en aconseguir un total de 2.150 punts, els mateixos que el castellanolleonès Ricardo Ramos, que va quedar segon al passar 3 minuts després pel punt de control. La tercera posició va recaure en David Bezares, de La Rioja, amb 2.000 punts, 50 més que Jordan Edo, de la Territorial de les Terres de l’Ebre que va finalitzar la seva participació a la competició amb un brillant quart lloc. En aquesta ocasió, la sort va ser adversa per Raúl Rodríguez, un dels dos representants de la Federació Catalana de Caça en aquesta final juntament amb Edo, que va quedar en vint-i-dosena posició.

 

La nostra enhorabona i agraïment als dos representants catalans classificats per a aquesta gran final, amb especial esment per aquest quart lloc de Jordan Edo, que ratifica el seu bon estat de forma i qualitat competitiva en els darrers campionats disputats (Campió de Catalunya de Caça Menor amb Gos el 2019 –amb caça salvatge- i subcampió al darrer Campionat de Catalunya).

 

El guanyador d'aquesta competició en què van participar un total de 28 competidors va aconseguir la seva puntuació després d'abatre dos perdius i tres conills, mentre que Ramos va completar la quota de perdius (tres exemplars) més una becada. Al tercer calaix del pòdium va pujar David Bezares, després d'aconseguir 2000 punts després de caçar tres perdius i un conill, 50 punts més que Jordan Edo, que va cloure la seva posició amb la quarta posició.

 

El premi a l'esportivitat, atorgat per Mutuasport, va recaure en mans de Rubén Fernández, per la seva irreprotxable trajectòria esportiva tant en les competicions de caça menor com de becada, en què porta competint tota una vida.

 

Després d'una jornada de sis hores de caça per les 4000 hectàrees del vedat palentí, els vint-i-vuit finalistes més el campió d'Espanya de Caçadors Adaptats del 2021, David Larrondo, i l'hexacampió de Caça Menor amb Gos, Ismael Tragacete, van aconseguir abatre en total vint-i-un perdius, vint-i-cinc conills i tres becades, a la prova reina del calendari esportiu de la RFEC.

 

Des de la Reial Federació Espanyola de Caça volem donar l'enhorabona als guanyadors d'aquest campionat i felicitar tots els participants pel gran esforç i exemple de superació i esportivitat; agraint el suport de la Federació de Caça de Castella i Lleó i el Consell Superior d'Esports, i el patrocini i la col·laboració de Hart, Avis, Mutuasport, Cinegètica, Diputació de Palència, Ajuntament de Tabanera de Cerrato, Club de Caça de Tabanera de Cerrato, Armeria Carril García, Aliments de Palència i Satisfaction.

 


 

Jordan Edo, cuarto en el campeonato de España de Caza Menor con perro

 

El ebrense, Jordan Edo, uno de los mejores competidores de Cataluña de esta modalidad, rubricó su participación en el estatal de caza menor con perro, llevado a cabo en Tabanera del Cerrato (Palencia), al finalizar su participación con una meritoria cuarta posición.

 

El pasado domingo 5 de diciembre la localidad palentina de Tabanera de Cerrato acogió una emocionante y disputada fina del Campeonato de España de Caza Menor con Perro que proclamó campeón, en un ajustadísimo final, al aragonés Juan Manuel Ballestero, al lograr un total de 2.150 puntos, los mismos que el castellanoleonés Ricardo Ramos, que quedó segundo tras pasar 3 minutos después por el punto de control. La tercera posición fue a parar a manos del riojano David Bezares, con 2.000 puntos, 50 más que Jordan Edo, de la Territorial de les Terres de l’Ebre que finalizó su participación en la competición con un brillante cuarto puesto. En esta ocasión, la suerte le fue adversa a Raúl Rodríguez, uno de los dos representantes de la Federación Catalana de Caza en esta final, junto con Edo, que quedó en vigésimo segunda posición en la prueba.

 

Nuestra enhorabuena y agradecimiento a los dos representantes catalanes clasificados para esta gran final, con especial mención por este cuarto puesto de Jordan Edo, que refrenda su buen estado de forma y calidad competitiva en los últimos campeonatos disputados (Campeón de Catalunya de Caza Menor con perro en 2019 –con caza salvaje- y subcampeón en el último Campeonato de Cataluña. 

  

El ganador de esta competición en la que participaron un total de 28 competidores alcanzó su puntuación tras abatir dos perdices y tres conejos, mientras que Ramos completó el cupo de perdices (tres ejemplares) más una becada. Al tercer cajón del pódium subió el riojano David Bezares, tras conseguir 2000 puntos después de cazar tres perdices y un conejo, 50 más que el catalán Jordan Edo, que finalizó cuarto.

 

El premio a la deportividad, otorgado por Mutuasport, recayó en manos del riojano Rubén Fernández, por su intachable trayectoria deportiva tanto en las competiciones de caza menor como de becada, en las que lleva compitiendo toda una vida.

 

Tras una jornada de seis horas de caza por las 4000 hectáreas del coto palentino, los veintiocho finalistas más el campeón de España de Cazadores Adaptados de 2021, David Larrondo, y el hexacampeón de Caza Menor con Perro, Ismael Tragacete, consiguieron abatir en total veintiún perdices, veinticinco conejos y tres becadas, en  la prueba reina del calendario deportivo de la RFEC.

 

Desde la Real Federación Española de Caza queremos dar la enhorabuena a los ganadores de este campeonato y felicitar a todos los participantes por su gran esfuerzo y ejemplo de superación y deportividad; agradeciendo el apoyo de la Federación de Caza de Castilla y León y el Consejo Superior de Deportes, y el patrocinio y la colaboración de Hart, Avis, Mutuasport, Cinegética, Diputación de Palencia, Ayuntamiento de Tabanera de Cerrato, Club de Caza de Tabanera de Cerrato, Armería Carril García, Alimentos de Palencia y Satisfaction.

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar