Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

SERGIO RODRÍGUEZ I MIREIA BANÚS, CAMPIONS DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOSSergio Rodríguez i Mireia Banús, campions de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Sergio Rodríguez i Mireia Banús, campions de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Sergio Rodríguez i Mireia Banús, campions de Catalunya de Caça Menor amb Gos

Sergio Rodríguez i Mireia Banús, campions de Catalunya de Caça Menor amb Gos

08/11/2021
El vedat intensiu de El Faisà d’Or a Girona va acollir la celebració d’aquest interessant i disputat Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos, que va comptar amb el concurs de 21 participants, 19 homes i dues dones.

A partir de les 07.00 del matí van arribar els 21 participants, amb els seus respectius jutges, a les instal·lacions del Camp de Tir de Vilopriu (Les Olives-Girona) per participar en una nova edició del Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos, que com la resta de campionats organitzats per la Federació Catalana de Caça es va haver de suspendre al 2020 a causa de la Covid-19, un fet que va fer que encara fos millor rebuda la celebració d’aquesta prova, disputada al vedat intensiu de El Faisà d’Or. 

 

Després de recordar les normes seguretat, el reglament de la competició (d’acord amb la normativa aplicada per part de la Real Federación Española de Caza) i l’assignació de jutges a cadascun dels competidors, 19 homes i 2 dones, que acudien al campionat després de classificar-se als seus respectius campionats provincials,  els participants van començar la competició, al voltant de les 09.00, que es va desenvolupar sense cap incidència i amb cinc hores per davant (fins a les 14.00) .  El dia va començar amb baixes temperatures, però, de mica en mica, van pujar cedint el protagonisme a La Tramuntana, que en alguns moments va bufar amb força.

 

A partir de les 12.00 hores van començar a passar els primers participants pel punt de control, donant per finalitzada la seva participació en aquest campionat on es van cobrar un bon nombre de perdius, faisans, conills i una llebre. Al final, Sergio Rodríguez, en representació de la Territorial de Barcelona, amb un total de 5.810 punts es va proclamar  campió de la competició, seguit del representant de les Terres de l’Ebre, Jordan Edo, que defensava el títol, amb un total de 4.950 punts. Raúl Rodríguez, també de la territorial de BCN, va quedar en tercera posició amb 4.450. Tots tres, més Àngel Fernández, quart classificat, representaran a Catalunya al Campionat d’Espanya.

 

En dones, la jove caçadora Mireia Banús, campiona del Territorial de Girona, es va fer amb la primera posició del campionat, amb un total de 1600, seguida de la també gironina Eva Rius.

 

Enhorabona i gràcies a tots els participants, jutges i col•laboradors, amb Mutuasport al capdavant, per fer d’aquest Campionat una fantàstica jornada de sana competició i companyonia.

 Classificació Campionat Catalunya Caça Menor amb Gos 2021
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar