Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JOSEP JORDÀ I JOSEP ESCOFET MUTUALISTES DE HONOR AL 50È ANIVERSARI DE MUTUASPORTJosep Jordà i Josep Escofet mutualistes de honor al 50è aniversari de Mutuasport

Josep Jordà i Josep Escofet mutualistes de honor al 50è aniversari de Mutuasport

Josep Jordà i Josep Escofet mutualistes de honor al 50è aniversari de Mutuasport

Josep Jordà i Josep Escofet mutualistes de honor al 50è aniversari de Mutuasport

25/10/2021
El passat divendres 15 d’octubre, la seu de la UFEC va acollir la celebració de l’acte de lliurament de les plaques com a Mutualistes d’Honor, per part de Mutuasport, a Josep Jordà i Josep Escofet en reconeixement per la seva trajectòria.

En el decurs d’un emotiu acte, Josep Jordà Barreras i Josep Escofet Arrufat, van rebre per part de Sergi Sànchez, vicepresident de Mutuasport i president de la Federació Catalana de Caça, sengles plaques com a Mutualistes d’Honor en reconeixement a la seva trajectòria com a caçadors i la difusió i promoció de Mutuasport, la mútua dels caçadors/es, així com pel seu incansable treball personal en defensa de la caça durant tota la seva vida. Cal destacar, que Josep Escofet, expresident de la FCC, de 91 anys d’edat, porta més de 70 anys vinculat amb l’activitat federativa, mentre que Josep Escofet, amb més de 80 anys a les seves espatlles encara és membre actiu de la Territorial de Tarragona.

 

 

Aquest acte, que va comptar amb la presència, entre altres, dels diferents presidents Territorials, amb l’excepció del senyor Joaquim Zarzoso, que per assumptes familiars va tenir que excusar la seva presència, va començar amb el saluda  als assistents per part de Sergio Sánchez, que va fer esment de la trajectòria i personalitat dels dos guardonats, agraint el seu compromís i  promoció de Mutuasport durant dècades així com el seu incansable i inestimable treball en defensa de l’activitat cinegètica.

 

A continuació tots els assistents van poder gaudir amb la projecció del vídeo “50 años de caza. Asi hemos cambiado”  editat per Mutuasport amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari.  Un vídeo que esdevé un fantàstic relat dels darrers 50 anys en la caça amb l’explicació de comentaris, reflexions, vivències de grans caçadors com Ismael Tragacete, sis vegades campió d’Espanya de caça menor amb gos,  Juan Delibes, biòleg, investigador i periodista, fill de Miguel Delibes i Fernando Tello, expresident de la Federación Aragonesa de Caza i  conseller de Mutuasport.

 

En acabar la visualització d’aquest vídeo, força aplaudit pels presents, es va procedir a l’acte protocol·lari del lliurament de les plaques com a Mutualistes d’Honor. Un, més que merescut, reconeixement a Josep Jordà i Josep Escofet, història viva de la caça a Catalunya i del desenvolupament i creixement, tant de Mutuasport com de la pròpia Federació Catalana de Caça i les seves Territorials. En el cas de Josep Escofet, encara membre actiu de la Junta de la Representació Territorial de la FCC a Tarragona com a responsable de competicions. Un acte molt emotiu on no va faltar la companyia de familiars i amics dels homenatjats.

 

Per acabar, tothom va gaudir d’un fantàstic dinar de germanor, a la sala noble de la UFEC, marc d’aquesta celebració, preparat i servit per l’empresa de càtering La Fam, que, entre altres plats, va donar un protagonisme i valorització de la carn de caça amb un espectacular plat amb galtes de porc senglar, senzillament fabulós, tot un regal per al paladar.

 


 

Josep Jordà y Josep Escofet mutualistas de honor al 50 aniversario de Mutuasport

 

El pasado viernes 15 de octubre, la sede de la UFEC en Barcelona acogió la celebración del acto de entrega de las placas como Mutualistas de Honor, por parte de Mutuasport, a Josep Jordà y Josep Escofet en reconocimiento por su trayectoria.

En el transcurso de un emotivo acto, Josep Jordà Barreras y Josep Escofet Arrufat, recibieron por parte de Sergi Sánchez, vicepresidente de Mutuasport y presidente de la Federación Catalana de Caza, sendas placas como Mutualistas de Honor en reconocimiento a su trayectoría como cazadores y por la difusión y promoción realizada de Mutuasport, la mutua de los cazadores / as, así como por su incansable trabajo personal en defensa de la caza durante toda su vida. Cabe destacar, que Josep Escofet, ex presidente de la FCC, de 91 años de edad, lleva más de 70 años vinculado con la actividad federativa, mientras que Josep Escofet, con más de 80 años a sus espaldas, aún es miembro activo de la Territorial de Tarragona.

 

Este acto, que contó con la presencia, entre otros, de los diferentes presidentes Territoriales con la excepción del señor Joaquín Zarzoso, que por asuntos familiares tuvo que excusar su presencia, comenzó con el saluda a los asistentes por parte de Sergio Sánchez , que hizo mención de la trayectoria y personalidad de los dos galardonados, agradeciendo su compromiso y promoción de Mutuasport durante décadas así como su incansable e inestimable trabajo en defensa de la actividad cinegética.

 

A continuación todos los asistentes pudieron disfrutar con la proyección del vídeo '50 años de caza. Así Hemos cambiada' editado por Mutuasport con motivo de la celebración de su 50 aniversario. Un vídeo que nos presenta un fantástico relato de los últimos 50 años en la caza con la explicación de comentarios, reflexiones, vivencias de grandes cazadores como Ismael Tragacete, seis veces campeón de España de caza menor con perro, Juan Delibes, biólogo, investigador y periodista, hijo de Miguel Delibes y Fernando Tello, ex presidente de la Federación Aragonesa de Caza y consejero de Mutuasport.

 

Al terminar la visualización de este vídeo, muy aplaudido por los presentes, se procedió al acto protocolario de entrega de las placas como Mutualistas de Honor. Un, más que merecido, reconocimiento a Josep Jordà y Josep Escofet, historia viva de la caza en Cataluña y del desarrollo y crecimiento, tanto de Mutuasport como de la propia Federación Catalana de Caza y sus Territoriales. En el caso de José Escofet, aún miembro activo de la Junta de la Representación Territorial de la FCC en Tarragona como responsable de competiciones.

 

Un acto muy emotivo donde no faltó la compañía de familiares y amigos de los homenajeados. Por último, todo el mundo disfrutó de una deliciosa comida de hermandad, en la sala noble de la UFEC, marco de esta celebración, preparada y servido por la empresa de catering La Fam, que, entre otros platos, dio un protagonismo y valorización de la carne de caza con un espectacular plato con carrilleras de jabalí, sencillamente fabuloso, todo un regalo para el paladar.

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar