Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

SOLSONA DEBATRÀ SOBRE LA GESTIÓ CINEGÈTICA COM A OPORTUNITAT DE DESENVOLUPAMENTSolsona debatrà sobre la gestió cinegètica com a oportunitat de desenvolupament

11/05/2014

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya acollirà, aquest dijous, 15 de maig, una jornada sobre la modernització dels models de gestió cinegètica a Catalunya, durant la qual s’hi exposaran diferents experiències, tant públiques com privades.

D’aquesta manera, els participants podran conèixer les opcions per al desenvolupament de zones rurals que pot suposar la caça. S’hi presentaran les situacions de la Reserva Nacional de Caça de Ribes de Freser-Setcases, una gestió privada a Girona, a la Catalunya nord, la zona de Castelló i Terol. A més, es parlarà de la problemàtica de què fer amb la carn de caça. La jornada acabarà amb una taula rodona que girarà a l’entorn de com crear riquesa al territori per mitjà de la gestió cinegètica.

L’acte començarà a les 10 del matí amb la benvinguda, que anirà a càrrec de José Luis Retuerto, de la societat de Caçadors de Solsona i comarca. Posteriorment es presentaran les diferents experiències ja citades.

Es tracta d’una jornada gratuïta que es farà a la seu de Can Mascaró del CTFC, si bé cal inscripció prèvia, que es pot fer posant-se en contacte amb el Centre Tecnològic i Forestal.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar