OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

JOAQUIM RAMON ADELL, PRIMER CLASSIFICAT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SANT HUBERT

Joaquim Ramon Adell, primer classificat al Campionat de Catalunya de Sant Hubert

13/09/2021
Eva Rius es va fer amb la primera posició en dones, en aquest campionat celebrat el passat dissabte 25 de setembre a la localitat de les Olives

El coto de caça del Faisà d’Or a Les Olives (Girona) va esdevenir el marc per a la celebració d’aquesta nova edició del tradicional Campionat de Sant Hubert, organitzat per la Federació Catalana de Caça, que es va desenvolupar en una jornada, on malgrat un petit excés de calor a última hora de la prova, la climatologia va respectar als participants.

Els 13 competidors en aquesta nova edició del Sant Hubert, 11 homes i dos dones, van gaudir d’allò més amb la tornada a la competició.  Pel que fa a la prova, en línies generals, tret dels primers competidors, el binomi gos caçador no va acabar de rutllar del tot, tal i com va manifestar el jutge de la prova Fernando Miguel en acabar la competició. No obstant això, es van veure boniques accions de caça i pràcticament tots els participants van cobrar alguna peça. Finalment, l´únic representant de les Terres de  l’Ebre, en Joaquim Ramon Adell, amb el seu gos Tempranillo de Somontano, amb 83 punts, es va fer amb la primera posició d’aquesta competició organitzada per la Federació Catalana de Caça, en col·laboració amb la Territorial de Girona.  Els barcelonins Juan Leiva i Francisco Javier Luna, amb 80 i 75 punts respectivament van obtenir la segona i tercer posició. Tots tres,  endemés de Domingo Pi i Àngel Fernández, obtenen el passi per al campionat d’Espanya que es durà a terme a la localitat madrilenya de Colmenar de Oreja el 25 i 26 de setembre.

La Gironina Eva Rius, una de les caçadores més participatives als diferents campionats organitzats per la Federació i la Territorial de Girona, va aconseguir la primera posició en la competició, amb un total de 73 punts, acompanyada del seu gos Eco de Vega Duero. Silvia Aguilar, en representació de la Territorial de Barcelona va quedar en segona posició.

Sens dubte, un gran dia competitiu i de retrobament després de l’aturada de les competicions a causa de la Covid-19. El conjunt de participants en la trobada va mostrar la seva satisfacció per poder competir de nou i per la correcta organització d’aquest prova dirigida per la delegada de competicions de la Federació Catalana de Caça, la senyora Daniella Okkinga.

Agrair a Mutuasport, patrocinador oficial de les competicions organitzades per la Federació, la seva col·laboració, així com a BonMascota, per aportar sacs de pinso per als guanyadors i a Faisà d’Or i al bar del camp de tir de Vilopriu, per obrir les seves portes més aviat del seu horari habitual i poder així rebre als participants i prendre un cafetó per agafar forces. Menció especial també per a Fernando Miguel, impecable en el seu paper com a jutge de la competició i a José Muñoz, “El Coletas”,  encarregat durant tota la jornada de sembrar les perdius per a la competició, que va acabar uns minuts més enllà de les 13 hores.

Joaquím Ramón Adell, primer clasificado en el autonómico de San Huberto

Eva Rius se hizo con la primera posición en mujeres, en este campeonato celebrado el pasado sábado 25 de septiembre en la localidad de Les Olives

El coto de caza del Faisá de Oro a Les Olives (Girona) sirvió de marco para la celebración de esta nueva edición del tradicional Campeonato de San Huberto, organizado por la Federación Catalana de Caza, que se desarrolló en una jornada , donde a pesar de un pequeño exceso de calor a última hora de la prueba, la climatología respetó a los competidores.

Los 13 competidores en esta nueva edición del San Huberto, 11 hombres y dos mujeres, disfrutaron de lo lindo con la vuelta a la competición. En cuanto a la prueba, en líneas generales, salvo los primeros participantes, el binomio perro cazador no acabó de funcionar del todo, tal y como manifestó el juez de la competición Ferran Miquel al acabar la competición. No obstante, se vieron bonitas acciones de caza y practicamente todos los participantes cobraron alguna pieza. Finalmente, el único representante de las Terres del Ebro, Joaquim Ramón Adell, con su perro Tempranillo de Somontano, con 83 puntos, se hizo con la primera posición, en esta competición organizada por la Federación Catalana de Caza , en colaboración con la Territorial de Girona. Los barceloneses Juan Leiva y Francisco Javier Luna, con 80 y 75 puntos respectivamente, obtuvieron la segunda y tercera posición. Los tres, además de Domingo Pi y Ángel Fernández, obtienen el pase para el campeonato de España que se llevará a cabo en la localidad madrileña de Colmenar de Oreja el 25 y 26 de septiembre.

La Gironina Eva Rius, una de las cazadoras más participativas en los diferentes campeonatos organizados por la Federación y la Territorial de Girona, consiguió la primera posición en la competición, con un total de 73 puntos, acompañada de su perro Eco de Vega Duero. Silvia Aguilar, en representación de la territorial de Barcelona, quedó en segunda posición.

Sin duda, un gran día competitivo y de reencuentro después del parón de las competiciones debido a la Covid-19. El conjunto de participantes en el encuentro mostró su satisfacción por poder competir de nuevo y por la correcta organización de este prueba dirigida por la delegada de competiciones de la Federación Catalana de Caza, la señora Daniella Okkinga.

Agradecer a Mutuasport, patrocinador oficial de las competiciones organizadas por la Federación, su colaboración, así como a BonMascota, por aportar sacos de pienso para los ganadores, a Faisán de Oro y al bar del campo de tiro de Vilopriu, por abrir antes de su horario habitual sus puertas y para poder recibir a los participantes y tomar un café para coger fuerzas. Mención especial también para Fernando Miguel, impecable en su papel de juez de la competición y para José Muñoz, 'El Coletas', encargado durante toda la jornada de sembrar las perdices para la competición, que terminó pasada la una del mediodía