Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA GESTIÓ COMPTABLE DE LES VOSTRES SOCIETATS ARA MOLT MÉS FÀCILLa gestió comptable de les vostres societats ara molt més fàcil

27/07/2021
La Federació Catalana de Caça posa al vostre abast un nou Servei Comptable, de caràcter opcional, a uns preus molt competitius

Des de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Caça som conscients de les creixents dificultats amb les quals us trobeu a l’hora d’afrontar la gestió administrativa i legal de les vostres societats de caçadors; en especial, les que comercialitzeu carn de caça (obligades a presentar declaracions d’IVA trimestrals i anuals, a més de l’impost de societats).

 

Malgrat l’esforç realitzat per tots/es els professionals de les Representacions Territorials per ajudar-vos en el vostre dia a dia; òbviament, hi ha aspectes on no podem arribar o no comptem amb el personal qualificat específic per dur a terme segons quines gestions. Per això, fa mesos que treballem per oferir un servei comptable des de la pròpia Federació a les societats de caçadors interessades, a un preu reduït, ja que creiem facilitarà molt les gestions a les vostres Juntes Directives.

 

Fruit d’aquest treball, us comuniquem que a partir de l’01/09/21 l’FCC estarà en disposició d’oferir aquest servei comptable a les SC federades interessades. Es tractarà d’un servei opcional, professional i externalitzat, que com a principals gestions dintre de la quota a pagar per la seva contractació s’encarregarà de:

 

  • Portar la comptabilitat de la societat de caçadors
  • Elaboració dels comptes anuals per a la presentació davant l’assemblea anual de soci
  • Presentació trimestral i anual d’IVA,  si escau i presentació anual de l’Impost de Societat
  • Si és de l’interès de la directiva de la societat de caçadors, girarà els rebuts bancaris dels associats i realitzarà els pagaments ordinaris de la SC per transferència bancàries.
  • Suport en la tramitació de les possibles subvencions a les quals pugueu tenir accés

 

El preu anual del servei serà:

  • 400 € per societats de fins a 100 socis

 

  • 600 € per a societats de més de 100 socis

 

Contractació mitjançant les diferents  Representacions Territorials

 

Creiem que aquest servei complementa i reforça els productes i serveis oferts per la FCC i les Territorials al conjunt de federats/de i és molt necessari  i beneficiós per a les vostres societats.  

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar