Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

L’AUTONÒMIC DE COMPAK SPORTING PER A L’ÀNGEL BALLESTERL’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

L’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

L’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

L’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

L’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

L’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

L’autonòmic de Compak Sporting per a l’Àngel Ballester

19/07/2021
El passat diumenge va tenir lloc al camp de tir Vilaregut (Oristà) una nova edició del Campionat de Catalunya de Compak Sporting, organitzat per la Federació Catalana de Caça, que es va desenvolupar amb total normalitat amb la participació de 65 tiradors.

Les instal·lacions del Camp de Tir Vilaregut van acollir el passat diumenge 18 de juliol una nova edició del Campionat de Catalunya de Compak Sporting, classificatori per al Campionat d’Espanya de l’especialitat. D’entrada, cal destacar les impecables condicions del camp de tir i l’excel·lent disposició de totes les línies de tir i les trajectòries i dificultat dels plats, un fet que va provocar una jornada competitiva molt atractiva i disputada.

 

La jornada, climatològicament parlant, força calorosa, però sense influenciar d’una manera significativa  en el desenvolupament de la prova i la classificació final que, una vegada més, va encapçalar el gran tirador lleidatà Àngel Ballester, que amb 93 encerts de 100 es va proclamar campió absolut de la competició. La segona posició absoluta, en aquest campionat celebrat a 100 plats, en 4 camps, va anar a parar a mans de Joaquim Periáñez, seguit de Xavi Ortiz.

 

Destacar, la gran labor de Danielle Okkinga, nova responsable de competicions de la Federació Catalana de Caça, i de tot els seu equip de col·laboradors,  gràcies al qual la prova va esdevenir tot un èxit. Agraïment especial també per la gran labor dels jutges de la competició, on vam poder veure, alguna cara nova respecte a altres edicions. Correctíssima actuació.

 

Com ja va passar al campionat de Recorreguts, malauradament, la presència de dones federades a la prova va ser molt escasa i, en aquesta ocasió, es va limitar a la participació d’Ainoa Ortiz. Caldrà realitzar un esforç suplementari per animar a les federades a participar en aquestes competicions. Per contra, vam comptar amb una nodrida participació a les categories júnior i, especialment, iniciats, on Alfonso Serrano es va imposar amb autoritat amb una magnífica puntuació de 89 plats.

 

El nostre més sincer agraïment als responsables i treballadors del camp de tir Vilaregut per la seva col·laboració i esforç, fonamental en la consecució de l’èxit d’aquesta competició. Gràcies, com sempre a Mutuasport, patrocinador oficial de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Caça, així com a Copic, que també va realitzar una col·laboració en la jornada i va regalar un sac de pinso al primers classificats en cadascuna de les diferents modalitats i també va posar a disposició dels participants i acompanyants unes fantàstiques caixes de prèssescs i paraguaians procedents de les Terres de Ponent.

 

Classificació

 

Categoria A

 • Àngel Ballester
 • Xavier Ortiz
 • Edgar Boch

 

Categoria B

 • Joaquim Periàñez
 • Jordan Edo
 • Xavi Rodríguez

 

 

Categoria C

 • Jose Àngel Roman
 • Carlos Martínez
 • Manuel Vegas

 

Iniciats

 • Alfonso Serrano
 • Kilian Cabrero
 • Aleix González

 

Sènior

 • Orlando Pros
 • Josep Moner
 • Juan Badia

 

Veterans

 • Marcelo Clavero
 • Francisco Rodríguez
 • Plàcid Borràs

 

Màster

 • Rafael Rueda

 

Dones

 • Ainoa Ortiz

 

Júnior

 • Oriol Fibla
 • Kilian Beltran
 • Jordi Lambea

 

Tir Adaptat

 • Jordi Santaeulalia

 


El autonómico de Compak Sporting para Àngel Ballester

 

El pasado domingo tuvo lugar en el campo de tiro Vilaregut (Oristà) una nueva edición del Campeonato de Cataluña de Compak Sporting, organizado por la Federación Catalana de Caza, que se desarrolló con total normalidad y contó con la participación de 65 tiradores.

 

Las instalaciones del Campo de Tiro Vilaregut acogieron el pasado domingo 18 de julio una nueva edición del Campeonato de Cataluña de Compak Sporting, clasificatorio para el Campeonato de España de la especialidad. De entrada, hay que destacar las impecables condiciones del campo de tiro y la excelente disposición de todas las líneas de tiro y las trayectorias y dificultad de los platos, un hecho que provocó una jornada competitiva muy atractiva y disputada.

 

La jornada, climatológicamente hablando, bastante calurosa, pero sin llegar a influenciar de una manera significativa en el desarrollo de la prueba y la clasificación final que, una vez más, encabezó el gran tirador leridano Àngel Ballester, que con 93 aciertos sobre 100 se proclamó campeón absoluto de la competición. La segunda posición absoluta, en este campeonato celebrado a 100 platos, en 4 campos, fue a parar a manos de Joaquim Periáñez, seguido de Xavi Ortiz.

 

Destacar, la gran labor de Danielle Okkinga, nueva responsable de competiciones de la Federación Catalana de Caza, y de todo su equipo de colaboradores, gracias al cual la prueba fue todo un éxito. Agradecimiento especial también para la gran labor de los jueces de la competición, donde pudimos ver alguna cara nueva respecto a otras ediciones. Correctísima actuación.

 

Como ya pasó en el Campeonato de Recorridos, desgraciadamente, la presencia de mujeres federadas en la prueba fue muy escasa y, en esta ocasión, se limitó a la participación de Ainoa Ortiz. Habrá que realizar un esfuerzo suplementario para animar a las federadas a participar en estas competiciones. Por el contrario, contamos con una nutrida participación en las categorías junior y, especialmente, iniciados, donde Alfonso Serrano se impuso con autoridad con una magnífica puntuación de 89 platos.

 

Nuestro más sincero agradecimiento a los responsables y trabajadores del campo de tiro Vilaregut por su colaboración y esfuerzo, fundamental en la consecución del éxito de esta competición. Gracias, como siempre a Mutuasport, patrocinador oficial de las competiciones organizadas por la Federación Catalana de Caza, así como Copic, que también realizó una colaboración en la jornada y regaló un saco de pienso a los primeros clasificados en cada una de las diferentes modalidades, así como poner a disposición de todos los participantes unas fantásticas cajas de melocotones y paraguayos procedentes de las  'Terres de Ponent'.

 

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar