Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

JUNTA GENERAL MUTUASPORTJunta General Mutuasport

01/07/2021
En el dia d'ahir, 30 d juny es va celebrar la Junta General d'Mutuasport a l'Hotel Jardí Metropolità de Madrid, amb una alta participació de mutualistes pertanyents a diferents comunitats autònomes

Amb la participació de el president de Mutuasport, José María Mancheño i de Javier Vergés, director general, i al costat dels membres de Consell d'Administració, es van presentar de forma detallada els comptes anuals de l'exercici 2020 que comprenen el balanç, compte de pèrdues i guanys, la Memòria i l'Informe de Gestió, destacant l'important resultat obtingut en l'exercici, així com la incorporació de noves federacions esportives de caça.
 
 
Tots els assistents a la Junta van aprovar per unanimitat els Comptes Anuals de l'exercici 2020, que comprenen el balanç, compte de pèrdues i guanys, la memòria, l'Informe de Gestió de l'exercici 2020, així com la gestió social.
 
 
A més, la Junta General va ratificar l'aposta del Consell per invertir en recerca aplicada a la caça, com el projecte Coturnix i Tords, amb l'objectiu d'estudiar i avaluar científicament l'estat de conservació de les espècies. Acció que ha estat molt positiva per Mutuasport ja que ha millorat considerablement la seva imatge en el sector de cinegètic.
 
 
Un altre fet destacable va ser la renovació i noves incorporacions en el Consell d'Administració de quatre nous membres.
 
 
Des del Consell d'Administració es va agrair la confiança dipositada en la Mútua i el suport en la gestió realitzada. 'Tenim motius suficients per sentir-nos orgullosos pel treball exercit pel personal de Mutuasport, federacions, equip de Direcció i Junta Directiva. Parlar de Mutuasport és parlar de solvència i solidesa
 

Junta General de Mutuasport

 

En el día de ayer, 30 de junio a las 10:00h de la mañana en primera convocatoria y a las 11:00h en segunda convocatoria, se celebró la Junta General de Mutuasport en el Hotel Jardín Metropolitano de Madrid, con una alta participación de mutualistas pertenecientes a diferentes Comunidades Autónomas.

Con la participación del presidente de MUTUASPORT, José María Mancheño y de Javier Vergés, director general, y junto a los miembros del Consejo de Administración, se presentaron de forma detallada las Cuentas anuales del ejercicio 2020 que comprenden el Balance, Cuenta de Pérdidas y Ganancias, la Memoria y el Informe de Gestión, destacando el importante resultado obtenido en el ejercicio, así como la incorporación de nuevas federaciones deportivas de caza.

Todos los asistentes a la Junta aprobaron por unanimidad las Cuentas Anuales del ejercicio 2020, que comprenden el Balance, Cuenta de Pérdidas y Ganancias, la Memoria, el Informe de Gestión del ejercicio 2020, así como la gestión social.

Además, la Junta General refrendó la apuesta del Consejo por invertir en investigación aplicada a la caza, como el proyecto Coturnix y Zorzales, con el objetivo de estudiar y evaluar científicamente el estado de conservación de las especies. Acción que ha sido muy positiva para Mutuasport ya que ha mejorado considerablemente su imagen en el sector de cinegético.

Otro hecho reseñable fue la renovación y nuevas incorporaciones en el Consejo de Administración de cuatro nuevos miembros.

Desde el Consejo de Administración se agradeció la confianza depositada en la Mutua y el respaldo en la gestión realizada. “Tenemos motivos suficientes para sentirnos orgullosos por el trabajo desempeñado por el personal de Mutuasport, Federaciones, equipo de Dirección y Junta Directiva. Hablar de MUTUASPORT es hablar de solvencia y solidez”.

 

 
 
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar