Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CELEBRACIÓ DE LA FIRA III TROBADA DE COLLES DEL SENGLAR D’OSONA I RODALIESCelebració de la Fira III Trobada de colles del senglar d’Osona i rodalies

Celebració de la Fira III Trobada de colles del senglar d’Osona i rodalies

Celebració de la Fira III Trobada de colles del senglar d’Osona i rodalies

30/04/2014
(Folgueroles) Barcelona

El passat dissabte 26 d’abril va tenir lloc la III Trobada de Colles del senglar d’Osona i rodalies. Cal destacar la progressió que ha tingut aquesta fira, que en paraules dels mateixos organitzadors, ha tingut sempre com a objectiu agrupar el col·lectiu de caçadors de senglar que tenen la mateixa afició i poder compartir experiències. En aquesta Tercera Edició, ja es pot afirmar que és una de les trobades més importants del principat ja que les dades dels anys anteriors així ho avalen; participació de 46 cobles de gossos, 250 assistents al dinar de germanor i més de 700 visitants d’arreu del principat.

 

La trobada, celebrada al polígon industrial de Folgueroles, va començar amb molta fresca de bon matí però a mesura que va anar avançant el dia, la temperatura es va tornar més agradable i al migdia fins i tot va fer calor. Aquest any, a més a més de les habituals parades de caça, taxidèrmia i tir amb arc, s’ha incorporat una novetat en el programa. La realització d’una prova monogràfica del gos de raça porcelana i una prova sobre senglar amb gos atraillat. En aquesta última, hi van competir 5 gossos amb força destresa.

 

Seguint amb la seva bona evolució, la trobada va superar les xifres dels anys anteriors amb més de 50 cobles de gossos, amb abundància de la raça porcelana, i la participació d’aproximadament tres-centes persones al dinar de germanor que va tancar la fira.  

 

Des de la Federació Catalana de Caça volem agrair sincerament l’esforç de totes les persones que s’han involucrat en l’organització d’aquesta trobada i que promouen el coneixement i l’aproximació al món de la caça. I que, a més a més, mantenen viu el caràcter participatiu social i esportiu de la nostra afició. Programa Fira III Trobada de Colles del Senglar d´Osona i rodalies
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar