Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

L’ÀNGEL BALLESTER HO VA TORNAR A FER, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇAL’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

L’Àngel Ballester ho va tornar a fer, Campió de Catalunya de Recorreguts de Caça

14/06/2021
Novament, el gran tirador lleidatà va fer bona la seva condició de favorit al proclamar-se vencedor absolut d’aquest campionat, que va constar de dues tirades (el 16 de maig a Caldes de Montbui) i la segona el diumenge 13 al Camp de Tir Vilaregut a Oristà

Amb el sol i la forta calor com  convidats omnipresents de la jornada, el passat diumenge 13 de juny va tenir lloc a les fantàstiques instal·lacions del Camp de Tir Vilaregut a Oristà la segona i definitiva tirada del Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça.

 

La competició va comptar amb el concurs d’un total de 57 tiradors i tiradores (algun menys dels inscrits en primera instància). Cal destacar la participació en aquesta competició d’un gran nombre de tiradors/es en la categoria d’iniciació, un fet que demostra el creixent interès per aquesta modalitat competitiva, que fa augurar un bon futur per a la mateixa als propers anys.

 

Pel que fa a la competició cal destacar, en general, el gran treball realitzat pels tiradors i tiradors, més encara després de tants mesos sense competició i amb moltes dificultats per entrenar. Sens dubte, estem parlant d’un campionat molt tècnic, especialment en la fase final de la competició. Finalment, l’Àngel Ballester, va fer bons els pronòstics que li situaven com un dels més ferms candidats al triomf i es va proclamar brillant campió de la prova, realitzant una competició, tant en la primera tirada com a la segona impecable; demostrant, una vegada més, les seves grans qualitats en aquesta disciplina. L’Àngel Ballester ja s’havia proclamat campió del provincial de Recorreguts de Caça dut a terme a Lleida a l’abril.

 

Xavier  Ortiz i Xavier Rodríguez van obtenir la segona i tercera millor puntuació en el còmput total de la competició, que van constar de dues tirades de 100 plats cada tirada.

 

El conjunt de participants, tant a la primera tirada com a la segona, va significar la bona organització de la prova, impulsada per la Federació Catalana de Caça, així com el gran estat dels camps de tir. Tot i amb això, un dels aspectes més comentats per part de totes i tots els tiradors va ser el fet de poder participar en un competició, de retrobar-se amb amics i coneguts, de gaudir d’una sana jornada competitiva.

 

Una vegada més, l’agraïment de la FCC a totes les persones que han fet possible la celebració d’aquesta competició, als responsables dels camps de tir, a Mutuasport, patrocinador oficial  de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Caça i als jutges de la competició, que van realitzar la seva funció d’una manera encomiable malgrat el bat de sol que els hi va caure durant tota la jornada.

 

La propera cita competitiva organitzada per la Federació Catalana de Caça està prevista per al diumenge 18 de juliol amb motiu de la celebració del Campionat de Catalunya de Compak Sporting.

 

 

 

ABSOLUT

Àngel  Ballester

Xavier Ortiz

Xavier Rodríguez

 

HOME A

Àngel Ballester

Xavier Ortiz

Alejandro Sánchez

 

HOME B

Xavier Rodríguez

Joaquin Periañez

Joan Arques

 

HOME C

Xavi Merlos

José Ángel Román

Manel Vegas

 

DONES

Amor Jiménez

Ainoa Ortiz

Anais Giménez

 

JÚNIOR

Oriol Fibla

Kilian Beltran

Marc Gallego

 

SÈNIOR

Juan Badia

Josep Moner

Fermin Gual

 

VETERANS

Marcelo Clavero

Francisco Rodríguez

Josep Roura

 

MÀSTER

Rafael Rueda

Josep Mª Chimeno

Joan Leal

 

INICIACIÓ

Alfonso Serrano

Kilian Cabrero

Santi Folch

 

OBSERVACIONS ALS RESULTATS DEL CAMPIONAT -JUAN BADIA, CAMPIÓ SÈNIORLa falta de dinàmica competitiva després d'un any d'aturada, afegida a les altes temperatures i els nervis propis d'una competició van provocar una errada en la transcripció de les dades dels resultats de les tirades, que va afectar a la classificació final de la categoria sènior.

 

El dia de la prova, es va donar com a guanyador al senyor Orlando Pros, quan en realitat la victòria final correspon amb tot mereixement al senyor Juan Badia, seguit de Josep de Moner (amb el qual va protagonitzar un disputat desempat al quedar igualats a punts després de la celebració de les dues tirades), Fermi Gual va obtenir la tercera plaça en aquesta categoria sènior. 

 

Les nostres més sinceres disculpes a tots els afectats. 

 


 

Ángel Ballester lo volvió a hacer, Campeón de Cataluña de Recorridos de Caza

 

Una vez más, el gran tirador leridano hizo buena su condición de favorito y se proclamó ganador absoluto de este campeonato, que constó de dos tiradas, la primera el 16 de mayo en Caldes de Montbui y la segunda el domingo 13 en el Campo de Tiro Vilaregut, de Oristà. Enhorabuena y gracias a todos y todas las participantes.

 

Con el sol y el fuerte calor como invitados omnipresentes de la jornada, el pasado domingo 13 de junio tuvo lugar, en las fantásticas instalaciones del Campo de Tiro Vilaregut de Oristà, la segunda y definitiva tirada del Campeonato de Cataluña de Recorridos de Caza.

 

La competición contó con el concurso de un total de 57 tiradores y tiradoras (alguno menos de los inscritos en primera instancia). Cabe destacar la participación en esta competición de un gran número de tiradores / as en la categoría de iniciación, un hecho que demuestra el creciente interés por esta modalidad competitiva, que hace augurar un buen futuro para la misma los próximos años .

 

En cuanto a la competición hay que destacar, en general, el gran trabajo realizado por los tiradores y tiradores, más aún después de tantos meses sin competición y con muchas dificultades para entrenar. Sin duda, estamos hablando de un campeonato muy técnico, especialmente en la fase final de la competición. Finalmente, Ángel Ballester, cumplió con todos los pronósticos que le situaban como uno de los más firmes candidatos al triunfo y se proclamó brillante campeón de la prueba, realizando una competición, tanto en la  primera tirada como en la segunda impecable; demostrando, una vez más, sus grandes cualidades en esta disciplina. Ángel Ballester ya se había proclamado campeón del Provincial de Recorridos de Caza llevado a cabo en Lleida en abril.

 

Xavier Ortiz y Xavier Rodríguez obtuvieron la segunda y tercera mejor puntuación en el cómputo total de la competición, que constaron de dos tiradas de 100 platos cada tirada.

 

El conjunto de participantes, tanto en la primera tirada como la segunda, destacó la buena organización de la prueba, impulsada por la Federación Catalana de Caza, así como el gran estado de los campos de tiro. Sin embargo, uno de los aspectos más comentados por parte de todas y todos los tiradores fue el hecho de poder participar en un competición, de reencontrarse con amigos y conocidos, de disfrutar de una sana jornada competitiva.

 

Una vez más, el agradecimiento de la FCC a todas las personas que han hecho posible la celebración de esta competición, a los responsables de los campos de tiro, a Mutuasport, patrocinador oficial de las competiciones organizadas por la Federación Catalana de Caza, y a los jueces de la competición, que realizaron su función de una manera encomiable a pesar del par de sol que les cayó durante toda la jornada.

 

La próxima cita competitiva organizada por la Federación Catalana de Caza está prevista para el domingo 18 de julio con motivo de la celebración del Campeonato de Cataluña de Compak Sporting.Resultats Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar