Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MANUEL GALLARDO, PRESIDENT DEL RFEC NOMEMAT VICEPRESIDENT DE FACEManuel Gallardo, president del RFEC nomemat vicepresident de FACE

30/03/2021
El president de la Federació Espanyola de Caça ha estat escollit durant l´Assemblea General de l´organització europea que s´ha celebrat a Brussel·les

Manuel Gallardo arriba al càrrec amb els principals objectius, a nivell comunitari, de lluitar per la tórtora i el silvestrisme, evitar la prohibició de l'plom i desmentir les "Fake News" que arriben des d'Europa, objectius prioritaris per a la RFEC a nivell comunitari.

 

El president de la Reial Federació Espanyola de Caça, Manuel Gallardo, ha estat elegit vicepresident de la Federació Europea de Caça i Conservació (FACE) durant l'Assemblea General celebrada aquest dimarts, 30 de març, a Brussel·les.

 

Durant la seva intervenció, Manuel Gallardo ha posat de manifest la seva preocupació per la perillosa deriva ecologista / animalista de les institucions europees, "el que pot provocar una desafecció i una creixent falta d'identitat europea ja no només de caçadors, sinó de tot el món rural ".

 

Gallardo ha assenyalat que és "prioritari" per als caçadors espanyols estar presents en les institucions europees per defensar la caça en totes les seves modalitats, "i fer comprendre a Europa que la caça sostenible és vital per al manteniment de les espècies i el desenvolupament socioeconòmic de l'Espanya buidada ".

 

Entre els objectius a curt termini, la RFEC ha sol·licitat a la federació europea que centri els seus esforços en la volta de l'silvestrisme, evitar una moratòria que acabi amb la gestió que realitzen els caçadors i que està permetent recuperar la tórtora a Espanya, i lluitar contra la prohibició deL plom.

 

A més d'aquestes peticions, Gallardo ha instat l'organització a desmentir les "Fake News" que arriben des de les institucions europees, ja que "ataquen amb informacions i dades falses als caçadors espanyols".

 

FACE, representant en l'actualitat a més de set milions de caçadors europeus davant el Parlament i la Comissió Europea, defensa el paper de la caça sostenible com a part integral de la cultura europea, i com a eina vital per a la conservació i la gestió de la naturalesa i la vida silvestre.

 


 

Manuel Gallardo, nombrado vicepresidente de FACE

          

  • El Presidente de la Federación Española de Caza ha sido elegido durante la Asamblea General de la organización europea que se ha celebrado en Bruselas.

 

  • Luchar por la tórtola y el silvestrismo, evitar la prohibición del plomo y desmentir las “Fake News” que llegan desde Europa, objetivos prioritarios para la RFEC a nivel comunitario.

 

El presidente de la Real Federación Española de Caza, Manuel Gallardo, ha sido elegido vicepresidente de la Federación Europea de Caza y Conservación (FACE) durante la Asamblea General celebrada este martes, 30 de marzo, en Bruselas.                                                                             

 

Durante su intervención, Manuel Gallardo ha puesto de manifiesto su preocupación por la peligrosa deriva ecologista/animalista de las instituciones europeas, “lo que puede provocar una desafección y una creciente falta de identidad europea ya no solo de cazadores, sino de todo el mundo rural”.

 

Gallardo ha señalado que es “prioritario” para los cazadores españoles estar presentes en las instituciones europeas para defender la caza en todas sus modalidades, “y hacer comprender a Europa que la caza sostenible es vital para el mantenimiento de las especies y el desarrollo socioeconómico de la España Vaciada”.

 

Entre los objetivos a corto plazo, la RFEC ha solicitado a la federación europea que centre sus esfuerzos en la vuelta del silvestrismo, evitar una moratoria que acabe con la gestión que realizan los cazadores y que está permitiendo recuperar la tórtola en España, y luchar contra la prohibición del plomo.

 

Además de estas peticiones, Gallardo ha instado a la organización a desmentir las “Fake News” que llegan desde las instituciones europeas, ya que “atacan con informaciones y datos falsos a los cazadores españoles”.

 

FACE, que representa en la actualidad a más de siete millones de cazadores europeos ante el Parlamento y la Comisión Europea, defiende el papel de la caza sostenible como parte integral de la cultura europea, y como herramienta vital para la conservación y la gestión de la naturaleza y la vida silvestre.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar