Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MUTUASPORT ESTRENA NOVA WEB AMB MOTIU DEL SEU 50È ANIVERSARIMutuasport estrena nova web amb motiu del seu 50è aniversari

09/02/2021
La Mútua dels caçadors estrena la seva nova pàgina web coincidint amb el seu 50 aniversari. Una eina, moderna i dinàmica, amb la qual pretén estar més a prop de tots els caçadors. S´utilitzarà com un nou sistema de comunicació.

 

La nova web ha millorat molt la seva estètica, contingut i disseny. Aquest nou espai fa possible que les novetats de Mutuasport estiguin visibles de forma gairebé immediata. A més, s'amplia la informació de l'oferta d'assegurances gràcies a les noves possibilitats de la web. Un espai més senzill, modern i millor organitzat, que afavorirà la navegació de tots els usuaris per trobar la informació que desitgin.

 

A més, en la seva elaboració ha primat la simplificació per accedir als diferents continguts amb pestanyes més clares i intuïtives i la utilització d'una major quantitat de fotografies per aconseguir una imatge molt més visual i atractiva. La nova web disposa de disseny 'responsive' que permet la seva correcta visualització en els diferents dispositius: ordinadors, smartphones o tablets.

 

S'han organitzat i classificat totes les assegurances al web per modalitats i en funció a l'activitat a desenvolupar perquè els caçadors trobin més ràpid del que necessiten.


A més, incorpora un nou espai per al mutualista, el club de fidelitat, lloc en el qual podrà beneficiar-se de promocions i descomptes especials en diferents empreses de el sector; hotels, roba de caça, comunicació, etc...


El nou web, que va entrar en funcionament el dilluns 8 de febre, és un nou esforç de Mutuasport per estar més a prop dels caçadors, posant especial interès en millorar la interactivitat entre tots dos i oferint informació més completa i dinàmica sobre el sector cinegètic i assegurador.


Es tracta així de millorar el funcionament i l'aspecte de la pàgina per convertir-la en el primer canal de comunicació de Mutuasport i en l'eina indispensable per a qualsevol que vulgui conèixer tota l'actualitat de la mútua dels caçadors.

 

Enllaç nova web


 

Mutuasport estrena nueva web con motivo de su 50 aniversario

La Mutua de los cazadores estrena su nueva página web, moderna y dinámica, coincidiendo con su 50 aniversario. Una herramienta con la que pretende estar más cerca de todos los cazadores. Se utilizará como un nuevo sistema de comunicación.

 

La nueva web ha mejorado mucho su estética, contenido y diseño. Este nuevo espacio hace posible que las novedades de Mutuasport estén visibles de forma casi inmediata. Además, hemos podido ampliar la información de la oferta de seguros gracias a las nuevas posibilidades de la web. Un espacio más sencillo, moderno y mejor organizado, que favorecerá la navegación de todos los usuarios para encontrar la información que deseen.

 

Además, en su elaboración ha primado la simplificación para acceder a los diferentes contenidos con pestañas más claras e intuitivas y la utilización de una mayor cantidad de fotografías para conseguir una imagen mucho más visual y atractiva. La nueva web dispone de diseño 'responsive' que permite su correcta visualización en los distintos dispositivos: ordenadores, smartphones o tablets.

 

Se han organizado y clasificado todos los seguros en la web por modalidades y en función a la actividad a desarrollar para que los cazadores encuentren más rápido lo que necesitan.

 

Además, incorpora un nuevo espacio para el mutualista, el club de fidelidad, sitio en el que podrá beneficiarse de promociones y descuentos especiales en diferentes empresas del sector; hoteles, ropa de caza, comunicación, etc...

 

La nueva web, que entró en funcionamiento el pasado lunes 8 de febrero, es un nuevo esfuerzo de Mutuasport por estar más cerca de los cazadores, poniendo especial interés en mejorar la interactividad entre ambos y ofreciendo información más completa y dinámica sobre el sector cinegético y asegurador.

 

Se trata así de mejorar el funcionamiento y el aspecto de la página para convertirla en el primer canal de comunicación de MUTUASPORT y en la herramienta indispensable para cualquiera que desee conocer toda la actualidad de la mutua de los cazadores.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar