Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MANUEL GALLARDO ÉS ELEGIT PRESIDENT DE LA REIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE CAÇAManuel Gallardo és elegit president de la Reial Federació Espanyola de Caça

08/02/2021
Manuel Gallardo Casado ha estat elegit president de la REFC després de guanyar la seva candidatura la votació celebrada durant l´Assemblea Constituent celebrada de manera telemàtica el passat divendres. Gallardo ha aconseguit

Gallardo ha aconseguit el suport majoritari dels assembleistes de la RFEC obtenint un total de 88 vots davant els 8 aconseguits per l'altre candidat a la Presidència, Miguel Ángel Alonso Valdivieso, assembleista de la Federació Madrilenya de Caça.

El nou president de la RFEC va posar de manifest el seu interès a fer front als problemes que té el sector i posar de manifest la importància mediambiental, social i econòmica que l'activitat cinegètica té per a la societat, en general, i per al món rural, en particular .


Igualment, ha assenyalat que el principal repte de la seva agenda federativa serà la defensa de la caça en tots els seus àmbits, "enfocant-se en la participació, la transparència, el consens i el compromís amb el sector cinegètic".


Com ja va avançar en la presentació del seu programa, el nou president es compromet a un "govern responsable i transparent, amb la societat espanyola en l'àmbit dels joves, igualtat i discapacitat, el suport als esportistes, l'atenció als federats, a el medi ambient, la gestió de el coneixement i una adequada gestió dels recursos econòmics ", centrant esforços en les relacions institucionals, la comunicació i la investigació.


Durant l'Assemblea també s'han elegit els membres de la Comissió Delegada que, al costat de la directiva que nom el nou president i l'Assemblea General, conduiran els propers quatre anys la Reial Federació Espanyola de Caça.
La Junta Electoral en un termini de cinc dies procedirà a la proclamació oficial de Manuel Gallardo com a president de la RFEC i dels membres de la Comissió Delegada, finalitzant així el procés electoral 2020.

 


Manuel Gallardo es elegido presidente de la Real Federación Española de Caza

 

Manuel Gallardo Casado ha sido elegido presidente de la Real Federación Española de Caza (RFEC) tras ganar su candidatura la votación celebrada durante la Asamblea Constituyente celebrada de forma telemática esta tarde.

 

Gallardo ha logrado el apoyo mayoritario de los asambleístas de la RFEC obteniendo un total de 88 votos frente a los 8 conseguidos por el otro candidato a la Presidencia, Miguel Ángel Alonso Valdivieso, asambleísta de la Federación Madrileña de Caza.

 

El nuevo presidente ha puesto de manifiesto su interés en hacer frente a los problemas que tiene el sector y poner de manifiesto la importancia medioambiental, social y económica que la actividad cinegética tiene para la sociedad, en general, y para el mundo rural, en particular.

 

Igualmente, ha señalado que el principal reto de su agenda federativa será la defensa de la caza en todos sus ámbitos, “enfocándose en la participación, la transparencia, el consenso y el compromiso con el sector cinegético”.

 

Como ya adelantó en la presentación de su programa, el nuevo presidente se compromete a un “gobierno responsable y transparente, con la sociedad española en el ámbito de los jóvenes, igualdad y discapacidad, el apoyo a los deportistas, la atención a los federados, al medio ambiente, la gestión del conocimiento y una adecuada gestión de los recursos económicos”, centrando esfuerzos en las relaciones institucionales, la comunicación y la investigación.

 

Durante la Asamblea también se han elegido a los miembros de la Comisión Delegada quienes, junto a la directiva que nombre el nuevo presidente y la Asamblea General, conducirán los próximos cuatro años la Real Federación Española de Caza.

 

La Junta Electoral en un plazo de cinco días procederá a la proclamación oficial de Manuel Gallardo como presidente de la RFEC y de los miembros de la Comisión Delegada, finalizando así el proceso electoral 2020.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar