Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ELS CAÇADORS I SOCIETATS DE CAÇADORS ES BOLQUEN PER MINIMITZAR ELS EFECTES DE FILOMENAFederació Catalana de Caça 14/01/2021
El temporal Filomena ha tornat a posar en valor el compromís dels caçadors i caçadores amb el territori, les persones, la fauna... ja que de forma voluntària, estan col·laborant per diferents vies per pal·liar els problemes causats pel temporal

Des de diferents punts de la geografia de Catalunya i l'Estat continuen arribant notícies de la implicació del col·lectiu de caçadors i caçadores per a ajudar a persones afectades pel temporal Filomena. No són ni de bon tros els protagonistes d'aquesta història, però sí hi són una vegada més i el just és reconèixer-ho i donar-lo a conèixer.

 

Volem fer extensiu aquest agraïment a tots els conductors de 4x4, caçadors o no, que estan duent a terme esta tasca altruista en totes les zones afectades per la neu, així com a la resta d'actors de l'món rural, com a agricultors, ramaders i societats de caçadors, que estan col·laborant amb tots els mitjans al seu abast per netejar carrers i accessos de pobles i ciutats, rescatar vehicles, treure neu de camins i carreteres, i alimentar el bestiar i a la fauna silvestre a aquesta onada de fred. A tots i totes, gràcies per la vostra solidaritat.

 


 

Los cazadores y sociedades de cazadores se vuelcan para minimizar los efectos de Filomena

 

La llegada del temporal Filomena ha vuelto a poner en valor el compromiso de los cazadores y cazadoras con el territorio, las personas, la fauna y el medio natural ya que de forma voluntaria, están colaborando por diferentes vías para paliar los problemas causados por este temporal.

 

Desde diferentes puntos de la geografía de Cataluña y el Estado continuan llegando noticias de  la implicación del colectivo de cazadores y cazadoras para ayudar a personas afectadas por el temporal Filomena. No son ni mucho menos los protagonistas de esta historia, pero sí están ahí una vez más y lo justo es reconocerlo y darlo a conocer.

 

Queremos hacer extensivo este agradecimiento a todos los conductores de 4x4, cazadores o no, que están llevando a cabo esta labor altruista en todas las zona afectadas por la nieve, así como al resto de actores del mundo rural, como agricultores, ganaderos y sociedades de cazadores, que están colaborando con todos los medios a su alcance para limpiar calles y accesos de pueblos y ciudades, rescatar vehículos, quitar nieve de caminos y carreteras, y alimentar al ganado y a la fauna silvestre en esta ola de frío. A todos y todas, gracias por vuestra solidaridad.

 

 

 

 

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar