Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ACTUALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L´AFECTACIÓ DE LES MESURES ANTI COVID-19 EN LA PRÀCTICA DE LA CAÇA A CATALUNYAACTUALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L´AFECTACIÓ DE LES MESURES ANTI COVID-19 EN LA PRÀCTICA DE LA CAÇA A CATALUNYA

ACTUALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L´AFECTACIÓ DE LES MESURES ANTI COVID-19 EN LA PRÀCTICA DE LA CAÇA A CATALUNYA

18/12/2020
La pràctica de l´activitat cinegètica es podrà realitzar durant tota la setmana en l´àmbit comarcal de Catalunya, sense perjudici de les diferents mesures de control i restriccions aplicades per la prevenció i contenció de la Covid-19.

Actualització a divendres 18 de desembre de 2020

 

D'acord amb les noves mesures de contenció anunciades en el dia d'avui per part de la Generalitat de Catalunya, i que entraran en vigor aquest dilluns 21 de desembre explicar que:

 

  • Pel que fa a la caça major no s'ha produït cap variació respecte a la normativa, restriccions i mesures de prevenció establertes de manera prèvia a aquestes noves mesures.

 

  • En relació amb la caça menor es podrà realitzar la pràctica de l'activitat cinegètica, sense perjudici de les restriccions generals ja establertes per la prevenció i contenció de la COVID-19, en l'àmbit de la comarca de residència durant tota la setmana.

 

  • En cas de que hom resideixi temporalment en la seva segona residència o en una destinació fixa com un hotel o una casa rural, podrà practicar la caça en la comarca de Catalunya on estigui ubicada.

 


 

Actualización y seguimiento de la afectación de las medidas anti Covid-19 en la práctica de la caza en Cataluña

 

La práctica de la actividad cinegética se podrá realizar durante toda la semana en el ámbito comarcal, siempre de acuerdo con las diferentes medidas de control y restricción aplicadas para la prevención de la Covid-19

 

De acuerdo con las nuevas medidas de contención anunciadas en el día de hoy por parte de la Generalitat de Cataluña, y que entrarán en vigor este lunes 21 de diciembre explicar que:

 

  • En cuanto a la caza mayor no se ha producido ninguna variación respecto a la normativa, restricciones y medidas de prevención establecidas de manera previa a estas nuevas medidas.

 

  •  En relación con la caza menor se podrá realizar la práctica de la actividad cinegética, sin perjuicio de las restricciones generales ya establecidas para la prevención y contención de la Covid-19, en el ámbito de la comarca de residencia durante toda la semana.

 

  •  En caso de que se resida temporalmente en la segunda residencia o en un destino fijo como un hotel o una casa rural, podrá practicar la caza en la comarca de Cataluña donde esté ubicado.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar