Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

PER LA MILLORA D’HABITATS I LA REALITZACIÓ DE CENSOS, “AL MEU CAP, LA GORRA FEDERCAT”Per la millora d’habitats i la realització de censos, “Al meu cap, la Gorra FEDERCAT”

Per la millora d’habitats i la realització de censos, “Al meu cap, la Gorra FEDERCAT”

Per la millora d’habitats i la realització de censos, “Al meu cap, la Gorra FEDERCAT”

Per la millora d’habitats i la realització de censos, “Al meu cap, la Gorra FEDERCAT”

11/12/2020
La compra d’aquesta gorra servirà, a més de a més de mostrar el nostre orgull de pertinença al col·lectiu, per recaptar fons destinats a projectes de millora d’habitats i la realització de censos

A la Federació Catalana de Caça volem acabar l’any amb una nova iniciativa solidària que torni a mostrar el compromís dels caçadors i caçadores de Catalunya amb el territori. En aquesta ocasió, amb la creació de la “Gorra FEDERCAT”, un producte de marxandatge que servirà, a més de mostrar el nostre orgull de pertinença al col·lectiu, per recaptar fons destinats a projectes de millora d’habitats i la realització de censos.

 

A vegades, quelcom aparentment tan senzill com comprar una gorra pot esdevenir un gest amb un important valor afegit. En aquesta ocasió, des de la Federació Catalana de Caça hem posat en marxa l’iniciativa, “Al meu cap, la Gorra Federcat”, amb un doble objectiu, a més a més de la pròpia utilitat del producte; d’una banda, portar aquesta gorra servirà per mostrar el nostre orgull de pertinença al col·lectiu de caçadores i caçadores de Catalunya, donant alhora visibilitat i projecció a la nostra activitat; i de l’altra servirà per continuar mostrant el nostre compromís amb el territori i la defensa de l’activitat cinegètica, ja que bona part dels ingressos derivats d’aquesta compra aniran destinats a projectes de millora d’habitats i la realització de censos.

 

Volem que aquesta gorra sigui un element identificatiu del col·lectiu, dels caçadors/es compromesos/es, coneixedors del seu territori, preocupats per la fauna i per mantenir l’equilibri del medi natural; dels caçadors/es que fan un aprofitament sostenible i comparteixen conceptes tan necessaris com el de treballar i millorar els nostres coneixements sobre espècies, hàbitats, censos, etc. per poder ser millors caçadors/es.

 

Tot i aprofitant l’arribada del Nadal, creiem que pot esdevenir un bon regall per vosaltres i per compartir amb el vostre entorn.

 

Com comprar la gorra ?

 

Disposem de dos models de gorres,de venda exclusiva a través de la nostra web, al preu de 23 € i 20 € respectivament (el preu inclou despeses d’enviament)

 

  • www.federcat.com
  • Entrar a l’apartat Tramitacions a la barra del menú
  • Una vegada dintre, accedir a Productes

 

Hem escollit un producte de qualitat, amb un disseny i uns brodats força atractius i curosos, elaborats a Catalunya, i amb un preu raonable, que inclou el cost del producte acabat, l'enviament a les vostres cases i una aportació solidària per a la realització de projectes de millora d'hàbitats i estudis de censos de fauna.

 

Esperem que aquesta iniciativa amb valor afegit us agradi i ben aviat puguem veure fotografies vostres gaudint de l’activitat cinegètica i del medi natural amb la Gorra FEDERCAT.

 

 


 

 

Por la mejora de hábitats y la realización de censos, “En mi cabeza, la Gorra FEDERCAT”

 

En la Federación Catalana de Caza queremos acabar el año con una nueva iniciativa solidaria, que vuelva a mostrar el compromiso de los cazadores y cazadoras de Cataluña con el territorio. En esta ocasión, con la creación de la "Gorra FEDERCAT", un producto de merchandising que servirá, además de mostrar nuestro orgullo de pertenencia al colectivo, para recaudar fondos destinados a proyectos de mejora de hábitats y la realización de censos.

 

En ocasiones, una acción tan sencilla aparentemente como comprar una gorra puede convertirse en un gesto con un importante valor añadido. En esta ocasión, desde la Federación Catalana de Caza hemos puesto en marcha la iniciativa, "En mi cabeza, la Gorra FEDERCAT", con un doble objetivo, además de la propia utilidad del producto; por un lado, llevar esta gorra servirá para mostrar nuestro orgullo de pertenencia al colectivo de cazadores y cazadoras de Cataluña, dando al mismo tiempo visibilidad y proyección a nuestra actividad; y por otro servirá para continuar mostrando nuestro compromiso con el territorio y la protección de la actividad cinegética, ya que buena parte de los ingresos derivados de esta compra irán destinados a proyectos de mejora de hábitats y la realización de censos.

 

Queremos que esta gorra sea un elemento identificativo del colectivo, de los cazadores/as comprometidos, conocedores de su territorio, preocupados por la fauna y por mantener el equilibrio del medio natural; de los cazadores y cazadoras que realizan un aprovechamiento sostenible y comparten conceptos tan necesarios como el de trabajar y mejorar nuestros conocimientos sobre especies, hábitats, censos, etc. para poder ser mejores cazadores/as.

 

Aprovechando la llegada de la Navidad, creemos que puede ser un buen regalo para vosotros y para compartir con vuestro entorno.

 

¿Cómo comprar la gorra ?

 

Disponemos de dos modelos de gorras, a la venta en exclusiva a través de nuestra página web, al precio de 23 €  y 20 € respectivamente (el precio incluye gastos de envío)

 

  • www.federcat.com
  • Entrar en el apartado Tramitaciones en la barra del menú
  • Una vez dentro, acceder a Productos

 

Hemos escogido un producto de calidad, con un diseño y unos bordados atractivos y cuidados, elaborados en Cataluña, y con un precio razonable, que incluye el coste del producto acabado, el envío a vuestras casas y la aportación solidaria para la realización de proyectos de mejora de hábitats y estudios de censos de fauna.

 

Esperamos que esta iniciativa con valor añadido os guste y pronto podamos ver fotografías vuestras disfrutando de la actividad cinegética y del medio natural con la Gorra FEDERCAT

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar