Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

COMENÇA LA TEMPORADA DE CAÇA A COLLSEROLAComença la temporada de caça a Collserola

08/10/2020
Els dies marcats per als caçadors, en especial els de senglars, estan molt definits per evitar problemes amb els usuaris del Parc Natural

Aquest dijous ha començat la veda de caça al Parc Natural de Collserola. Finalment la Federació Catalana de Caça ha descartat fer la vaga que van anunciar al juliol i la temporada ha començat amb normalitat. Segons ha explicat el president de la Federació, Sergio Sánchez, a Cugat Mèdia, a Collserola els dies de caça major i menor estan molt ben definits per evitar problemes amb els altres usuaris del Parc.
 

 

Els caçadors ja saben de fa dies quines dates tenen per poder a sortir a caçar pel Parc Natural, que comença aquest dijous 8 d'octubre. La caça de senglars, però, començarà el dia 15 del mateix mes. La tasca dels caçadors, en aquest cas, és molt important, que ja la proliferació d'aquest animal obliga a fer batudes de manera regular en una àrea tan propera a zones habitades com Sant Cugat o Barcelona.

 
Sergio Garcia, president de la Federació Catalana de Caça, explica que la convivència entre caçadors i usuaris del Parc Natural està assegurada: "Tenim uns dies establerts perquè a Collserola es puguin fer la nostra activitat i no hi hagi interacció amb altres usuaris del medi. Però com a tot arreu, practiquem la nostra activitat amb tota normalitat".

 

 
Garcia també explica que la temporada aquest any estarà marcada per la covid-19 i han hagut de canviar alguns aspectes de l'organització prèvia i les distàncies de seguretat a l'hora de la caça.
 
 
Albert Solé


www.cugat.cat/noticies/societat/150550/comen%25E7a-la-temporada-de-ca%25E7a-a-collserola
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar