Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FCC APROVA INICIAR LA TEMPORADA DE CAÇA AMB “NORMALITAT”L’Assemblea General de la FCC aprova iniciar la temporada de caça amb “normalitat”

05/09/2020
Els asssitents a aquesta Assemblea General Ordinària i Extraordinària aproven per unanimitat els diferents punt presentats a l´ordre del dia

Aquest matí ha tingut lloc, de manera telemàtica, la celebració de l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària (per obrir el procés electoral a la Presidència i Junta Directiva) de la FCC que ha transcorregut, dintre de la anormalitat que representa tenir que realitzar-la de manera virtual, sense cap mena d’incidències.

 

En el decurs d’aquesta trobada amb els representants de les diferents societats participants a l’Assemblea s’han aprovat per unanimitat els diferents punts presentats a l’ordre del dia (balanç de gestió, econòmic, activitats, comptable...) començant per donar el si a l’inici de la campanya de la caça. Una aprovació condicionada a futur en funció de com actuï l’Administració en aspectes tan importants com la redacció del Decret de Caça, el Decret de Senyalització de Vedats i l’Ordre sobre el Control de Predadors, que hauria d’entrar en vigor al mes de gener de 2021. La Federació s’ha compromès a seguir de molt a prop aquests procés i informar puntualment als federats i federades sobre la seva evolució, que si no se resuelve favorablement podria comportar l’inici d’una nova vaga ”d’escopetes caigudes”.

 

En finalitzar l’Assemblea General Ordinària –al començament de la mateixa Sergi Sánchez ha explicat el model de trobada previst abans de la Covid-19, amb un gran nombre de xerrades amb ponents de primer nivell, la presència de la consellera Teresa Jordà, la celebració d’un dinar amb la caça com a protagonista omnipresent, etc... – s’ha passat un vídeo als assistents vinculat amb la campanya 12 raons per Federar-se. El vídeo, ha donat pas a la celebració de l’Assemblea General Extraordinària, que ha servit per explicar el calendari i procés electoral, així com, per escollir als diferents representants de la Junta Electoral.

 

Abans de finalitzar la trobada, Sergi Sánchez ha tingut un record força especial per a  Mariano Mate i Josep Puigpinós, “Pepito”, dos persones compromeses amb la Federació, els ocellaires i la caça que malauradament han traspassat en el decurs d’aquesta legislatura. També ha tingut una dedicació i un agraïment molt especial per a Diego de la Torre, que enguany s’ha “retirat” de les seves funcions com a responsable de competicions

  


 

La Asamblea General de la FCC aprueba iniciar la temporada de caza con "normalidad"

 

Esta mañana ha tenido lugar, de manera telemática, la celebración de la Asamblea General Ordinaria y Extraordinaria (para abrir el proceso electoral a la Presidencia y Junta Directiva) de la FCC que ha transcurrido, dentro de la anormalidad que representa tener que realizarse de manera virtual, sin ningún tipo de incidencias.

 

En el transcurso de este encuentro con los representantes de las diferentes sociedades participantes en la Asamblea se han aprobado por unanimidad los diferentes puntos presentados en el orden del día (balance de gestión, económico, actividades, contable ...) comenzando por dar el si al inicio de la campaña de la caza. Una aprobación condicionada a futuro en función de cómo actúe la Administración en aspectos tan importantes como la redacción del Decreto de Caza, el Decreto de Señalización de Cotos y la Orden sobre el Control de Predadores, que debería entrar en vigor al mes de enero de 2021. la Federación se ha comprometido a seguir muy de cerca este proceso e informar puntualmente a los federados y federadas sobre su evolución, que si no se resuelve favorablemente para los intereses del colectivo puede conllevar una nueva huelga de "escopetas caídas".

 

Al finalizar la Asamblea General Ordinaria -al comienzo de la misma Sergi Sánchez ha explicado el modelo de encuentro previsto antes de la Covid19, y que no ha podido ser, con un gran número de charlas con ponentes de primer nivel, la presencia de la consejera Teresa Jordà, la celebración de una comida con la caza como protagonista omnipresente, etc. – se ha pasado un vídeo a los asistentes vinculado con la campaña 12 razones para Federarse. El vídeo, ha dado paso a la celebración de la Asamblea General Extraordinaria que ha servido para explicar el calendario y proceso electoral, así como, para escoger los representantes de la Junta Electoral.

 

Antes de finalizar el encuentro, Sergi Sánchez ha tenido un recuerdo muy especial para Mariano Mate y Josep Puigpinós “Pepito”, dos personas muy comprometidas con la Federación, el silvestrismo y la caza que desgraciadamente han traspasado en el transcurso de esta legislatura. También ha tenido una dedicación y un agradecimiento muy especial para Diego de la Torre, que este año se ha "retirado" de sus funciones como responsable de competiciones.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar