Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA PREVISTA PEL PROPER 5 DE SETEMBRE ES VEU OBLIGADA A CANVIAR EL FORMAT DE CELEBRACIÓ I SERÀ TELEMÀTICA.Federació Catalana de Caça 31/08/2020
Publicada la RESOLUCIÓ SLT/2107/2020 al DOGC aquest passat dissabte, per la qual s´adopten mesures especials per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, la limitació de grups de 10 és aplicable a les Assemblees Generals

Des de la roda de premsa del passat dilluns on el Govern va explicar que prohibien les reunions de més de 10 persones, hem estat pendents de la publicació al DOGC on s’explicités oficialment quin efecte tenia sobre la celebració de l’Assemblea General de la Federació Catalana de Caça. Aquest passat dissabte, 29 d’agost, finalment s’ha publicat la Resolució SLT/2107/2020, de 28 d'agost, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya (cliqueu per veure el document).

 

Consultats els serveis jurídics de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ens han confirmat que la limitació de grups de 10 si és aplicable a les reunions de Juntes Directives o Assemblees Generals, i que aquestes podran celebrar-se per mitjans telemàtics d'acord a l'article 40 del RDLey 8/2020 (cliqueu per veure el document).

 

Per tot això, a més a més de la prioritat de no posar en risc als nostres federats i federades, de manera excepcional, modificarem el format de celebració d’aquesta Assemblea General i la farem telemàtica.

 

Utilitzarem la plataforma Webex, a la qual es podran connectar a través d’un ordinador amb connexió amb Internet. Aquells/es federats/des que vulguin tenir accés a l’Assemblea, hauran de fer-nos arribar un document (adjuntem model al final de la notícia) acreditant que qui es connectarà i votarà, serà el president o vicepresident de la Societat de Caçadors i un cop ens facin arribar aquest document firmat (info@federcat.com) els enviarem l’enllaç que permetrà entrar a l’Assemblea General telemàtica, el proper dissabte 5 de setembre, a les 10h. en primera convocatòria i a les 10:30h. tal i com estava previst.

 

També facilitarem un document explicatiu molt senzill perquè sàpiguen com accedir a la reunió telemàtica, poden comptar amb l’ajut d’algú del seu entorn per connectar-se i podran trucar-nos al despatx de la Federació Catalana de Caça (93 319 10 66) on estarem per donar suport a aquells/es que tinguin problemes.

 

Després d’haver planejat i organitzat dos localitzacions, dates i formats diferents per poder tirar endavant l’Assemblea d’enguany, ens sap molt de greu haver d’acabar fent-la en format telemàtic, però veient la situació actual no queda més remei que assumir-ho i gestionar-ho de la millor manera que puguem.

 

Ens posarem en contacte amb tots els que ja s’han inscrit a l’Assemblea i evidentment, retornarem l’import als que havien pagat el dinar el més aviat possible.

 

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte i volem donar-vos les gràcies per avançat per la vostra paciència i comprensió.      Model de declaració responsable respecte l´Assistència a l´Assemblea General de la Federació Catalana de Caça telemàtica
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar