Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

NOVES MOSTRES DE SUPORT AL COL·LECTIU DE CAÇADORS DE CATALUNYANoves mostres de suport al col·lectiu de caçadors de Catalunya

Noves mostres de suport al col·lectiu de caçadors de Catalunya

Noves mostres de suport al col·lectiu de caçadors de Catalunya

Noves mostres de suport al col·lectiu de caçadors de Catalunya

Noves mostres de suport al col·lectiu de caçadors de Catalunya

06/08/2020
Diferents consells comarcals, ajuntaments, etc... continuen aprovant mocions de suport al col·lectiu de caçadors de Catalunya pel que fa a la llei 5/2020

La passada setmana el ple de l’ajuntament de Riudoms, amb els suport de tres dels quatre grups del plenari –PSC, JXR i ERC- i el vot en contra de la CUP (11 vots a favor i un en contra), va aprovar una moció de suport a la Societat de Caçadors de Riudoms, presentada conjuntament per JxR i el PSC. 

 

Per altra banda, el Consell Comarcal de la Terra Alta, en la seva sessió de 31 de juliol de 2020, va aprovar per unanimitat dels membres del plenari presents a la sessió, la moció de suport al col·lectiu de caçadors pel que fa a la nova Llei 5/2020 presentada pels conjunt de societats de caçadors de la Terra Alta.

 

Així mateix, la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal Penedès-Garraf i les 28 ADF federades de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf ens ha enviat una carta on ens transmetéixen el seu suport amb les nostres reivindicacions sobre la Llei 5/2020, destacant que, en moltes ocasions, les lleis que es legislen des de Barcelona no tenen en compte la realitat i les singularitats dels territoris rurals i de la gent que hi viu.

 

Moltes gràcies a tots per la vostra consideració i suport


 

Nuevas muestras de apoyo al colectivo de cazadores de Cataluña

 

La pasada semana el pleno del ayuntamiento de Riudoms, con el apoyo de tres de los cuatro grupos del plenario -PSC, JXR y ERC- y el voto en contra de la CUP (11 votos a favor y uno en contra), aprobó una moción de apoyo a la Sociedad de Cazadores de Riudoms, presentada conjuntamente por JxR y el PSC.

 

Por otra parte, el Consejo Comarcal de la Terra Alta, en su sesión de 31 de julio de 2020, aprobó por unanimidad de los miembros del plenario presentes en la sesión, la moción de apoyo al colectivo de cazadores en cuanto a la nueva Ley 5/2020 presentada por el conjunto de sociedades de cazadores de la Terra Alta.

 

Asimismo, la Federación de Agrupaciones de Defensa Forestal Penedès-Garraf y las 28 ADF federadas de las comarcas del Alt Penedès, Baix Penedès y Garraf nos ha enviado una carta donde nos transmite su apoyo con nuestras reivindicaciones sobre la Ley 5/2020, destacando que, en muchas ocasiones, las leyes que se legislan desde Barcelona no tienen en cuenta la realidad y las singularidades de los territorios rurales y de la gente que vive.

 

Muchas gracias a todos por vuestra consideración y apoyo

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar