Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇAFederació Catalana de Caça 31/07/2020
Es celebrarà el dissabte 5 de setembre al treatre auditori de Calldetenes (Barcelona)

La Federació Catalana de Caça anuncia la convocatòria de l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària el dissabte 5 de setembre a les 10:00 hores en primera convocatòria i 10:30 hores en segons convocatòria al Teatre Auditori de Calldetenes situat a la Plaça Onze de Setembre, s/n 08506 Calldetenes (Barcelona).

 

Aquest any, és imprescindible i obligatori confirmar l'assistència amb antelació, ja que hem de controlar l’aforament màxim permès per mantenir la distància de seguretat. També amb aquest objectiu, limitem el número d’assistents per societat a un màxim de dos persones i serà obligatori l’ús de mascareta.

 

La convocatòria escrita arribarà a cada president de Societat properament, de moment adjuntem la carta i la convocatòria en PDF per a la seva consulta i difusió.

 

Carta dirigida als presidents de Societats de Caça.

 

Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la Federació Catalana de Caça.Mapa LocalitzacióComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar