Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

GRÀCIES AL GREMI DE COMERÇ D´ARMERIES DE CATALUNYA PER DONAR-NOS EL SEU SUPORTGRÀCIES AL GREMI DE COMERÇ D´ARMERIES DE CATALUNYA PER DONAR-NOS EL SEU SUPORT

27/05/2020
El Gremi de Comerç d´Armeries de Catalunya ens ha fet arribar una carta manifestant-nos el seu suport, compromís i col·laboració en la campanya d´actuacions impulsada per la FCC i les seves Territorials en defensa de la caça i en contra de la Llei 5/2020.

Els caçadors i caçadores de Catalunya seguim sumant suports. En aquest cas, hem d'agrair al Gremi de Comerç d'Armeries de Catalunya la seva col·laboració i compromís amb la nostra campanya d'actuacions #endefensadelacaça. El col.lectiu de caçadors no s'oblidarà de qui ha estat al nostre costat en aquest moments tan complicats.

 

Moltes gràcies

 


 

Gracias al Gremio de Comercio de Armerías de Cataluña por darnos su apoyo

 

El Gremio de Comercio de Armas de Cataluña nos ha hecho llegar una carta manifestándonos su apoyo, compromiso y colaboración en la campaña de actuaciones impulsada por la FCC y sus Territoriales en defensa de la caza y en contra de la Ley 5/2020

 

En este caso, tenemos que agradecer sinceramente al Gremio de Comercio de Armerías de Cataluña su colaboración y compromiso con nuestra campaña de actuaciones #endefensadelacaza. El colectivo de cazadores/as no se olvidará de quien ha estado a nuestro lado en estos momentos tan complicados.

 

Muchas graciasCarta de suport del Gremi de Comerç d´Armeries de Catalunya als caçadors i caçadores
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar