Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ELS CAÇADORS I OCELLAIRES FEDERATS CATALANS FAN UNA DONACIÓ DE 20.506₌ A LA CAMPANYA #JOEMCORONOEls caçadors i ocellaires federats catalans fan una donació de 20.506€ a la campanya #JOEMCORONO

16/04/2020
La Representació Territorial de Barcelona ha fet arribar una nota de premsa que adjuntem, explicant la solidaritat que han mostrat els federats amb la campanya engegada fa només unes setmanes

El dia 27 de març la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona, ens vam unir a la lluita contra la Covid-19, mitjançant una recol·lecta de diners per destinar a la campanya #JoEmCorono.
 
A través dels comptes oficials de les nostres xarxes socials vam dirigir-nos als nostres federats publicant uns vídeos explicant aquest nou repte solidari, que ens havíem proposat, i la rebuda de la nostra gent va ser tot un èxit.
 
El nostre col·lectiu tenint en compte el greu panorama, que per aleshores només havia començat i encara estem vivint, no va dubtar a mostrar un cop més la seva cara més solidària. Tant caçadors com ocellaires han estat a l’alçada de les difícils circumstàncies entenent que havien de participar, amb qualsevol quantitat, per tal d’ajudar a frenar la pandèmia.
 

Les primeres donacions van arribar ben aviat i en només sis dies vam rebre 13.500 euros. Al cap de dotze dies, des del llançament dels vídeos a les xarxes socials, aquesta xifra va ascendir fins als 16.500€. Vam rebre donacions d’una manera constant arribant quasi als 18.000 euros, ara bé, la sorpresa més maca i gratificant de les últimes setmanes va ser quan vam demanar un darrer esforç. El 14 d’abril la xifra final de la recol·lecta de diners per destinar a la campanya #JoEmCorono va ser de 20.506 euros.

Des de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona no podíem faltar en aquesta gran iniciativa, que té com a objectiu salvar vides i, per tant, el futur de tothom. A més, tampoc volem oblidar-nos d’aquells que malauradament han marxat.

Ànims, força i èxits per tots els malalts i familiars, personal sanitari, investigadors, treballadors de serveis de primera necessitat i ciutadans que segueixen estrictament el confinament. Esperem, de tot cor, que aquesta aportació permeti als doctors Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i tot el seu equip obtenir més recursos per acabar amb aquesta pandèmia.
 
Orgullós del col·lectiu de caçadors i ocellaires catalans!
 
Moltes gràcies per la vostre solidaritat.
 
Joaquín Zarzoso Espinal
President de la R.T. de Barcelona


Carta Final campanya #JoEmCorono
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar