Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA REPRESENTACIÓ TERRITORIAL DE GIRONA APORTA EL SEU GRA DE SORRA AMB UNA DONACIÓ A L´HOSPITAL DE SANTA CATERINALa Representació Territorial de Girona aporta el seu gra de sorra amb una donació a l´hospital de Santa Caterina

02/04/2020
Davant les mancances que pateixen els hospitals, la R.T. de Girona ha volgut fer una aportació i convida als caçadors/es que vulguin/puguin, a fer el mateix

En aquests moments de crisi a causa del COVID-19, les respostes solidàries i la cooperació són petites fonts de consol i d'esperança.

 

La Representació Territorial de Girona, davant les manifestes mancances (de personal, però molt especialment de material) que estan patint els hospitals, ha volgut aportar el seu granet de sorra per ajudar en la mesura del possible, a pal·liar aquesta situació.

 

Ha fet una donació de 3.000€ a l'hospital de Santa Caterina i s'ofereix a fer d'intermediari per aquelles societats i/o caçadors/es que vulguin/puguin fer una aportació.

 

Adjuntem tot seguit la carta de la Representació Territorial de Girona on trobareu els detalls i les dades per col·laborar i aplaudim de cor, totes aquestes mostres de solidaritat, cooperació i unió que donen esperança enmig d'una situació difícil.

 


 

La Representación Territorial de Girona aporta su grano de arena con una donación al hospital de Santa Caterina

 

Ante las carencias que sufren los hospitales, la R.T. de Girona ha querido hacer una aportación e invita a los cazadores/as que quieran/puedan, a hacer lo mismo.

 

En estos momentos de crisis a causa del COVID-19, las respostas solidarias y la cooperación son pequeñas fuentes de consuelo y esperanza.

 

La Representación Territorial de Girona, ante las carencias manifiestas (de personal, pero muy especialmente de material) que estan sufriendo los hospitales, ha querido aprotar su granito de arena para ayudar en la medida del posible, a paliar esta situación.

 

Ha hecho una donación de 3.000€ al hospital de Santa Caterina y se ofrece a hacer de intermediaria para aquellas sociedades y/o cazadores/as que quieran/puedan hacer una aportación.

 

Adjuntamos seguidamente la carta de la Representación Territorial de Girona dónde encontrareis los detalles y los datos para colaborar y aplaudimos de corazón, todas estas muestras de solidaridad, cooperación y unión que dan esperanza en una situación difícil.Carta donació de la R.T. Girona a l´hospital Santa Caterina i dades per col·laborar


www.fedcagir.cat/noticia.php?idn=374&la_representacio_territorial_de_la_fcc_a_girona_dona_3.000_euros_a_l%E2%80%99hospital_santa_caterina
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar