Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

TROFEO CAZA, AMB NOU DISSENY, A PROP DES CAÇADORS I CAÇADORES, COM DES DE FA 50 ANYSTrofeo Caza, amb nou disseny, a prop des caçadors i caçadores, com des de fa 50 anys

Trofeo Caza, amb nou disseny, a prop des caçadors i caçadores, com des de fa 50 anys

31/03/2020
La revista degana del món de la caça va complir 50 anys de vida el mes passat. Amb motiu d´aquesta efemèride, aquesta publicació va renovar el seu disseny de manera integral. Els federats/des teniu un 30% de descompte en la subscripció a aquests mijtà.

En aquests durs i complicats moments pels que tot Espanya està passant, Trofeo Caza la revista degana de el sector, segueix a prop dels caçadors com ho ha fet ininterrompudament des de fa 50 anys.

 

Ara més que mai volem acompanyar i entretenir a tots els caçadors amb el millor contingut cinegètic.

 

El mes passat vam complir 50 anys, un bon moment per fer una gran transformació en el disseny de la revista.

 

Ara Trofeo Caza és més visual, el seu nou disseny, noves tipografies i una acurada selecció d'imatges proporcionen una experiència de lectura més plaent.

 

Mantenim el rigor en la selecció i tractament dels continguts que ens ha convertit en referent de sector durant aquests 50 anys, però us els presentem de forma més atractiva.

 

Aquest mes, us recomanem que no us perdeu el nostre "Especial Cabirols", l'entrevista en exclusiva a Luis Ángel Vegas Herrera president de la Federació Espanyola de Galgos i la prova de l'Visor Swarovski Z8i 3,5-28 P.

 

Més sobre Trofeu Caça d'abril 

 

Com des de fa 50 anys la teva nova Trofeo Caza t'estarà esperant cada mes als quioscos de tot Espanya per seguir caçant junts.

 

També pots gaudir de Trofeu Caça sense sortir de casa a través

 

Més informació

 

 

'Per altres 50 anys junts Trofeo Caza !!

 

Conveni de col·laboració entre la revista Trofeo Caza

 

Recorda que si ets federat pots gaudir mes a mes de Trofeo Caza al teu domicili amb un 30% de Dte. i rebràs GRATIS una exclusiva Navalla - Multiusos.

 

Informa't aquí 

 

#joemquedoacasa

 


 

Trofeo Caza, con nuevo diseño, cerca de los cazadores y cazadoras, como desde hace 50 años

La revista decana del mundo de la caza cumplió 50 años de vida el mes pasado. Con motivo de esta efeméride, esta publicación renovó su diseño de manera integral. Los Federados/es tenéis un 30% de descuento en la subscripción a este medio de comunicación

 

En estos duros y complicados momentos por los que toda España está pasando, Trofeo Caza, la revista decana del sector, sigue cerca de los cazadores como lo ha hecho ininterrumpidamente desde hace 50 años.

 

Ahora más que nunca queremos acompañar y entretener a todos los cazadores con el mejor contenido cinegético.

 

El mes pasado cumplimos 50 años, un buen momento para hacer una gran transformación en el diseño de la revista. 

 

Ahora Trofeo Caza es más visual, su nuevo diseño, nuevas tipografías y una cuidada selección de imágenes proporcionan una experiencia de lectura más placentera.

 

Mantenemos el rigor en la selección y tratamiento de los contenidos que nos ha convertido en referente del sector durante estos 50 años, pero os los presentamos de forma más atractiva.

 

Este mes, os recomendamos que no os perdáis nuestro “Especial Corzos”, la entrevista en exclusiva a Luis Ángel Vegas Herrera presidente de la Federación Española de Galgos y la prueba del Visor Swarovski Z8i 3,5-28 P.

 

Más sobre Trofeo Caza de abril

 

Como desde hace 50 años tu nueva Trofeo Caza te estará esperando cada mes en los quioscos de toda España para seguir cazando juntos.

 

También puedes disfrutar de Trofeo Caza sin salir de casa a través de

 

Més información

 

¡¡Por otros 50 años juntos Trofeo Caza!!

 

Recuerda que si eres federado puedes disfrutar mes a mes de Trofeo Caza en tu domicilio con un 30% de Dto. y recibirás GRATIS una exclusiva Navaja – Multiusos.

 

Infórmate aquí 

 

#QuedateEnCasa

 

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar