Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · IMPORTANT

CAMPANYA SOLIDÀRIA DEL COL·LECTIU DE CAÇADORS/ES I OCELLAIRES FEDERATS A BARCELONA EN LA LLUITA CONTRA EL CORONAVIRUSCampanya solidària del col·lectiu de caçadors/es i ocellaires federats a Barcelona en la lluita contra el coronavirus

27/03/2020
La Territorial de Barcelona ha engegat una campanya per recaptar fons adreçats al moviment #joemcorono que treballa en la recerca de solucions per frenar aquesta greu crisi sanitària, i a la qual donem suport i ens adherim des de la FCC

Des de la Federació Catalana de Caça ens adherim i donem tot el nostre suport a aquesta fantàstica i necessària campanya solidària impulsada per la Territorial de Barcelona. Gràcies pel vostre compromís.

 

Des d'aquí, animem al col·lectiu de caçadors i caçadores de Catalunya a donar suport a aquesta proposta i/o altres iniciatives similars, mostrant així, una vegada més que el nostres és un col·lectiu solidari i compromès amb les persones i el territori.

 

Us adjumtem, per la vostra informació, el text de la circular enviada per la Federació de Caça de Barcelona als seus federats/es  on podreu trobar informació al respecte d'aquesta iniciativa

 

Jo em corono" recapta fons per a la recerca contra el coronavirus 

 

Espanya és un dels països més afectats per la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19), que està causant milers de morts al món, per això en primer lloc, el primer que volem fer en nom de tot el col·lectiu de caçadors i ocellaires, és recordar a tots els que ja hem perdut i donar el nostre condol als familiars dels afectats que no han pogut acomiadar-se dels seus essers estimats d’acord amb les indicacions decretades. 

 

Aquesta setmana hem començat un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l'Agència Espanyola del Medicament, amb l'objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d'un altre projecte, també estem treballant en una vacuna contra el virus. 

 

Des de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra la Sida i l'Institut d'Investigació de la Sida IrsiCaixa es treballa de forma incansable per lluitar contra la pandèmia a curt i llarg termini. 

 

D'una banda, el Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà lideren un assaig clínic que pretén frenar la transmissió de virus. D'altra banda, els doctors Bonaventura Clotet, Roger Paredes, Julià Blanco, Jorge Carrillo i Nuria Izquierdo treballen en un projecte conjunt amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC), l'IRTA-CReSA i Grifols, que té com a objectiu desenvolupar fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el nou coronavirus i altres futures amenaces similars. 

 

Per poder disposar dels resultats el més aviat possible necessitem la vostra ajuda més que mai. 

 

#JoEmCorono 

 

Estem vivint un dels estats d'alarma i emergència més durs que hem tingut a nivell mundial. L'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol està treballant a marxes forçades per donar resposta el més aviat possible. 

 

Afegeix-te a el moviment #JoEmCorono i ajuda'ns a frenar aquesta pandèmia! 

 

La recerca es farà amb 195 contagiats pel coronavirus en estat lleu i, amb una mitjana de 15 contactes de cadascun d'ells. El Dr. Oriol Mitjà ha explicat com treballaran. 

 

És un inhibidor de la proteasa. Se'ls donarà als casos positius del coronavirus i l'objectiu és que disminueixi el nombre de dies que és infecciós. També tractarem els contactes d'aquesta persona amb un medicament que modifica la cèl·lula i impedeix al virus envair-nos. 

 

Els primers malalts que participaran són els de la conca d'Òdena, i els de la regió metropolitana nord, que comprèn les comarques del Barcelonès, el Vallès i el Maresme. Si el resultat és positiu, els fàrmacs es començarien a subministrar a tots els afectats. 

 

Com diferents col·laboradors han mencionat, és l'hora de demostrar del que som capaços com a societat. Donem suport als nostres científics a avançar el més ràpid possible i frenar la pandèmia!!! 

 

Davant de tot això, SOL·LICITEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ en aquest projecte el més aviat possible, és necessari PARAR a aquest virus i totes les ajudes són necessàries. 

 

Podeu fer les vostres aportacions fent un ingrés al número de compte corrent

  

  • ES16 0182 0210 3402 0213 4274 de l’entitat bancaria BBVA, S.A. 

 

La Representació Territorial de la FCC a Barcelona, centralitzarà els diners recaptats i farem una donació conjunta per avançar en aquest projecte. 

 

La primera aportació econòmica la farà la Representació Territorial de la FCC a Barcelona en nom de tot el col·lectiu de caçadors i ocellaires. 

 

D’altra banda i atesa la situació d’urgència i necessitat us fem saber que serà una campanya curta que finalitzarà el dia 14 d’abril d’enguany. Per poder disposar dels resultats l’abans possible necessitem de la vostra ajuda més que mai, per petita que sigui, fes-ho abans del dia 14 d’abril !!! 

 

Diuen que la pandèmia del coronavirus ha despertat en la societat dos valors indispensables per superar aquesta situació de crisis, la SOLIDARITAT I L’EMPATIA, col·labora i aporta el teu granet de sorra per vèncer a aquest virus, amb l’ajuda de tots cada dia estarem més a prop de superar aquest conflicte. 

 

Esperem que aquesta iniciativa serveixi i sigui d’una gran ajuda a milers de persones i que ajudi a suportar aquesta situació tant extrema. 

 

Finalment, volem transmetre el nostre agraïment a tot el personal sanitari, cossos de seguretat, personal de neteja i de transports de primera necessitat per la seva professionalitat i compromís amb tots nosaltres. 

 

Moltes Gràcies. 

Joaquim Zarzonso

President Representació Territorial de la FCC a Barcelona

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar