Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

COMUNICAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA EN RELACIÓ ALS TRÀGICS SUCCESSOS D´AQUEST CAP DE SETMANAComunicat de la Federació Catalana de Caça en relació als tràgics successos d´aquest cap de setmana

24/02/2020
Insistim, una vegada més, en la importància de la formació en seguretat del col·lectiu

Des de la Federació Catalana de Caça, sentim profundament els tràgics successos d'aquest cap de setmana.

 

En primer lloc, volem traslladar el nostre condol a les famílies i amics i posar-nos a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.

 

En segon lloc, seguirem insistint incansablement en la importància de la formació en seguretat del nostre col·lectiu i continuarem promovent cursos i informació en matèria de seguretat a l'abast de tothom, com hem fet fins ara. Recordeu: la seguretat és, i ha de ser sempre, el primer.

 

I finalment, ens entristeix i ens indigna haver de llegir segons quins comentaris a aquesta tràgica notícia. Posem immediatament en mans del nostre servei jurídic les captures de pantalla dels nombrosos comentaris cruels i malintencionats que s'han fet i es puguin fer en relació a aquests desgraciats accidents.

 


 

 

Desde la Federación Catalana de Caza sentimos profundamente los trágicos sucesos de este fin de semana.

 

En primer lugar, queremos trasladar nuestro pésame a las familias y amigos y nos ponemos a su disposición para todo aquello que puedan necesitar.

 

En segundo lugar, seguiremos insistiendo incansablemente en la importancia de la formación en seguridad de nuestro colectivo y continuaremos promoviendo cursos e información en materia de seguridad al alcance de todo el mundo, como hemos hecho hasta ahora. Recordad: la seguridad es, y tiene que ser siempre, lo primero.

 

Y finalmente, nos entristece y nos indigna tener que leer según qué comentarios a ésta trágica noticia. Ponemos inmediatamente en manos de nuestros servicios jurídicos las capturas de pantalla de los numerosos comentarios crueles y malintencionados que se han hecho y se puedan hacer en relación a estos desgraciados accidentes.www.ccma.cat/324/investiguen-com-un-accident-la-mort-dun-cacador-a-massanes/noticia/2991984/?fbclid=IwAR3-cWEUN0yzuG-KA2x5vFJoKyyiZUz7q0urH_BH-Hu2FJP_opVR_M412ds
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar