Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA SOCIETAT DE CAÇADORS DE ROJALS ACONSEGUEIX RECAPTAR VORA 2.000 EUROS PER A L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉULa Societat de Caçadors de Rojals aconsegueix recaptar vora 2.000 euros per a l’Hospital Sant Joan de Déu

La Societat de Caçadors de Rojals aconsegueix recaptar vora 2.000 euros per a l’Hospital Sant Joan de Déu

31/10/2019
La Societat de Caçadors ha ingressat 1.860 euros de donació a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la lluita i investigació contra el càncer infantil

A Rojals es va celebrar, com cada any, la tirada al plat organitzada per la Societat de Caçadors de Rojals.
 
La jornada va ser tot un èxit de participació, en què es van inscriure prop d’un centenar de tiradors provinents de tot Catalunya i de què va destacar, com sempre, el bon ambient i un gran berenar com a acte final de la mateixa.
 
Enguany va ser més especial que qualsevol altre any, ja que va tenir un marcat caràcter solidari i tots els beneficis generats, més la venda de polseres, anaven destinats a obra social.
 

Així doncs, un cop finalitzat el recompte i l’ajustament de despeses de la tirada al plat 2019 de Rojals, la societat de caçadors ha ingressat 1.860 euros de donació a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la lluita i investigació contra el càncer infantil. 1.380 euros han estat de donacions particulars, d’un sorteig amb veïns de Rojals i dels mateixos beneficis generats en la tirada. Els 480 euros restants, fruit de la venda de polseres Candela.

 
Tot un èxit per a una societat tan petita, que vol aprofitar l’ocasió per agrair a totes les cases comercials, a la gent de l’organització, als col·laboradors/es de la tirada i a tothom que va participar en aquesta jornada festiva, la seva implicació i solidaritat.
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar