Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JA S´HA FET EL SORTEIG PERMISOS DE CAÇA MAJOR A LA RNC PORTS DE TORTOSA- BESEIT, PER A JOVESJa s´ha fet el sorteig permisos de caça major a la RNC Ports de Tortosa- Beseit, per a joves

14/10/2019
Adjuntem a sota la llista d´agraciats. Preguem reviseu el vostre correu electrònic.

Com ja varem informar al obrir les inscripcions, els Òrgans de Govern de la RNC de Ports de Tortosa i Beseit, per tal de seguir fomentant la caça entre els més joves, han  ofert la possibilitat de que la Federació Catalana de Caça gestioni el sorteig de quatre permisos de cabra salvatge, amb quota reduïda. Recordem que les condicions eren les següents:

 

4 Permisos de cabra salvatge selectiu mascle:

 

  • Modalitat de caça: per acostament
  • Característiques de l’exemplar a abatre:  puntuació màxima de 190 punts, però sense límit d’edat. L’elecció de la peça de caça sempre serà a criteri del guarda que acompanyarà al jove caçador durant l’acostament i es donarà prioritat als animals amb símptomes de sarna.
  • Condicions econòmiques:

Quota d’entrada:    245,98€

Quota complementària:  46,12€ ( es liquidarà un cop cobrat o ferit l’animal).

  • Condicions dels caçadors: estar federat a la FCC, i amb una assegurança igual o superior a 600.000€ (preferentment document Premium), tenir entre 16 i 22 anys, i disposar de tota la documentació necessària per la pràctica de la caça. No cal recordar que els menors d’edat han d’anar acompanyats del seu tutor.
  • Temporada de caça: El caçador pactarà el dia de cacera amb la Reserva, dins de la temporada de caça que va des del 21/10 fins el 31/12, només de dilluns a divendres, excloent els dies festius.

 

Avui al matí s'ha fet el sorteig al despatx de la Federació Catalana de Caça i adjuntem la llista d'agraciats a sota. Com que  la tramitació dels permisos s’ha de fer amb urgència donat que l’inici de la temporada està al caure, és necessari que si heu estat agraciats amb un permís, reviseu amb regularitat el vostre correu electrònic, ja que ens posarem en contacte immediatament.

 


 

Recordem que també hem fet el sorteig de dos permisos de mufló mascle selectiu a la RNC de Pallars que, per un malentès amb la Reserva, varen quedar pendents en l’últim sorteig. Hem fet servir el mateix llistat d'inscrits a l'últim sorteig.Llistat agraciats sorteig permisos de caça major a la RNC Ports de Tortosa- Beseit, per a joves
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar