Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

SORTEIG DE PERMISOS DE CAÇA MAJOR A LA RNC PORTS DE TORTOSA- BESEIT, PER A JOVESSorteig de permisos de caça major a la RNC Ports de Tortosa- Beseit, per a joves

04/10/2019
Avui obrim les inscripcions perquè tots els caçadors/es federats/es d’entre 16 i 22 anys puguin omplir el qüestionari per participar al sorteig de 4 permisos de caça major a la Reserva Nacional de Caça de Ports de Tortosa i Beseit.

Els Òrgans de Govern de la RNC de Ports de Tortosa i Beseit, en la seva reunió del passat 18 de setembre, per tal de seguir fomentant la caça entre els més joves, han  ofert la possibilitat de que la Federació Catalana de Caça gestioni el sorteig de quatre permisos de cabra salvatge, amb quota reduïda. Les condicions són les següents:

 

4 Permisos de cabra salvatge selectiu mascle:

 

  • Modalitat de caça: per acostament
  • Característiques de l’exemplar a abatre:  puntuació màxima de 190 punts, però sense límit d’edat. L’elecció de la peça de caça sempre serà a criteri del guarda que acompanyarà al jove caçador durant l’acostament i es donarà prioritat als animals amb símptomes de sarna.
  • Condicions econòmiques:

Quota d’entrada:    245,98€

Quota complementària:  46,12€ (es liquidarà un cop cobrat o ferit l’animal).

  • Condicions dels caçadors: estar federat a la FCC, i amb una assegurança igual o superior a 600.000€ (preferentment document Premium), tenir entre 16 i 22 anys, i disposar de tota la documentació necessària per la pràctica de la caça. No cal recordar que els menors d’edat han d’anar acompanyats del seu tutor.
  • Temporada de caça: El caçador pactarà el dia de cacera amb la Reserva, dins de la temporada de caça que va des del 21/10 fins el 31/12, només de dilluns a divendres, excloent els dies festius.

 

Com que  la tramitació dels permisos s’ha de fer amb urgència donat que l’inici de la temporada està al caure, és necessari que el dia del sorteig estigueu atents a la publicació dels llistats i si sou agraciats amb un permís, reviseu amb regularitat el vostre correu electrònic, ja que ens posarem en contacte immediatament.

 

El dia màxim per omplir i enviar la sol·licitud serà el dijous 10 d’octubre i el sorteig es farà el dilluns 14 d’octubre a la seu de la Federació Catalana de Caça (Rambla  Guipúscoa, 23-25 3r C - 08018 Barcelona) a les 10:00 hores. Com sempre, serà un sorteig públic i qui vulgui pot assistir-hi.

 

El mateix dia farem el sorteig de dos permisos de mufló mascle selectiu a la RNC de Pallars que, per un malentès amb la Reserva, varen quedar pendents en l’últim sorteig. Farem servir el mateix llistat, o sigui que els interessats no us heu de tornar a inscriure.

 

En la darrera reunió de Junta Directiva, a fi de fer accessible l’experiència de la caça major per acostament al màxim nombre de federats/des, es va prendre la decisió de donar preferència en els sorteigs als federats que no hagin sigut agraciats en els sortejos de la temporada anterior. Tanmateix tots els federats poden apuntar-se als sorteigs i en el cas que siguin agraciats i no hi hagi gent nova podran gaudir del dia de cacera.www.federcat.com/sorteig-casa-major-joves.php
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar